• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۳۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال
معاون وزیر ورزش:

سرمربی تیم ملی فوتبال به زودی معرفی می‌شود

معاون وزیر ورزش: انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال دغدغه فدراسیون فوتبال است و آنها تلاش می‌کنند زودتر این موضوع تعیین تکلیف شود

سرمربی تیم ملی فوتبال به زودی معرفی می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا داورزنی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه تیم ملی هنوز سرمربی ندارد به رادیو ورزش گفت: طبیعی است فوتبال به خاطر شرایط ویژه دغدغه خیلی‌ها باشد،‌ تعیین تکلیف سرمربی برای وزارت ورزش و فدراسیون هم دغدغه است اما تاج تلاش زیادی می‌کند، وزارت ورزش هم کنار آنها است.
 
وی افزود: تلاش فدراسیون فوتبال این است کارها زودتر انجام شود. نگران نباشید سرمربی هم زودتر تعیین تکلیف می‌شود.
 
پرداخت مالی به سرخابی ها نداریم
 
معاون توسعه وزیر ورزش و جوانان در مورد تمدید قرارداد شفر و برانکو برای تامین منابع مالی این موضوع کمک وزارتخانه چگونه خواهد بود، گفت: بیش از 2 سال است که استقلال و پرسپولیس خودشان منابع را تأمین می‌کنند. وزارتخانه نه می‌تواند و نه اجازه دارد، پرداخت مالی داشته باشد اما به عنوان متولی نظارت خواهد داشت.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هر 2 باشگاه هواداران میلیونی دارند، تلاش شده است شرایط مناسب برای آنها فراهم شود. امید است در سال 98 موضوع خصوصی‌سازی این 2 باشگاه به پایان برسد و دولت به سرخابی ها مانند سایر باشگاه‌ها نگاه کند، هواداران در این خصوص نگرانی نداشته باشند.
 
داورزنی در مورد اینکه سال 98 سال سختی برای ورزش کشور خواهد بود، گفت: در این 40 سال عادت کردیم که در شرایط سخت از بحران‌ها بگذریم و موضوع جدیدی نیست. به هر ترتیب در هر چهار دهه گذشته بعد از انقلاب با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم کردیم. در سال 98 با شرایطی که دشمنان ما در خصوص انتقال منابع درآمدمان به وجود آوردند، باید درآمدهای‌مان را مدیریت کنیم.
 
مشکل ارزی فدراسیون ها حل می شود
 
وی درباره مشکلاتی که فدراسیون‌ها برای اعزام‌هایشان در فروردین‌ ماه دارند، افزود: فدراسیون‌ها از قبل می‌دانند که در این ماه اعزام دارند و تیمی که برای فروردین‌ آماده می‌کنند، از قبل کار‌هایش را انجام داده‌اند. معمولا تا اواسط اردیبهشت منابع فدراسیون‌ها پرداخت می‌شود. بعضی از فدراسیون‌ها در تامین ارز به مشکل خورده‌اند اما خیلی نگران‌کننده نیست و حل می‌شود.
 
استخر آزادی هویت شنا است
 
معاون وزیر ورزش درباره شرایط فدراسیون شنا و چالش استخری که به تازگی با آن مواجه شده است، گفت: در 2 تا سه دهه گذشته استخرهای قهرمانی شنا بسیار محدودی بوده است. تلاش صورت گرفته که در 2 دهه گذشته که یک استخر قهرمانی دیگر در تهران ساخته شود. استخر 9 دی که در شیرودی ساخته شد و تعدادی دیگر هم در سراسر کشور، اما استخر مجموعه ورزشی آزادی هویت شنای کشور است.
 
استخر آزادی برای 2 فدراسیون
 
وی افزود: با توجه به اینکه مجموعه آزادی به عنوان یکی از امکاناتی که در اختیار شرکت توسعه و تجهیز بوده و شرکت موظف است که منابعش را برای تمام مجموعه ورزشی آزادی مدیریت کند. در این مجموعه بیش از 20 فدراسیون دیگر مشغول هستند و شرکت توسعه هم باوجود اینکه ردیف بودجه مشخصی از طرف دولت برای نگهداری از این مجموعه ندارد، اما کمک می شود. نشستی را هفته گذشته با کریمی و رضوانی داشتیم بحث‌های مختلفی مطرح شد و در نهایت هم این استخر هم به فدراسیون های شنا و نجات غریق سرویس مجزا ارائه می دهد.
 
داورزنی گفت: باید بپذیریم که استخر آزادی درآمدزا نیست که بخواهد هزینه‌های خودش را تامین کند. نیروی نگهداری، تأمین آب، برق، کارگری و موتورخانه هزینه‌ها دارند. فدراسیون شنا هم به عنوان متولی در حال حاضر استخر 9 دی را دارد که گاهی اوقات اردوها و کمپ‌ها در این استخر برگزار می‌شود،‌ اما لازم است استخر آزادی در اختیار ورزش قهرمانی باشد.
 
مدیریت استخر آزادی با یک فدراسیون
 
وی در پاسخ به این سوال که مدیریت استخر آزادی با فدراسیون شنا است یا فدراسیون نجات غریق، افزود: این استخر تخصصی شنا بوده و مهم این است که دوستان فدراسیون شنا بتوانند زمانی که لازم دارند را استفاده کنند، البته درخواست‌شان این است که کلا استخر آزادی را در اختیار داشته باشند و به فدراسیون نجات غریق هم سرویس بدهند. قرارداد هم با 2 فدراسیون بسته شود اما مدیریت برای مسئولیت پذیری با یک فدراسیون باشد. این موضوع را دوستان در حال توافق هستند و قرارداد آن در چند روز آینده نهایی خواهد شد.
 
شرکت توسعه تقابلی با فدراسیون ها ندارد
 
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: فدراسیون‌ها مبالغی را به شرکت توسعه بدهکار بودند اما شرکت توسعه همچنان کمک می‌کند که آنها کار خود را انجام دهند، اما بحث اینکه تقابلی وجود داشته باشد و دوستان بخواهند از این فضا استفاده دیگری داشته باشند، این طور نیست. در این زمینه اثبات شده که شرکت توسعه رابطه خوبی داشته است. از طرفی هم دوستان شرکت توسعه گفته‌اند که فدراسیون‌ها مبالغی بدهکار بودند اما کار را متوقف نکردند.
 
پاداش جاکارتا در اولویت
 
وی درباره این موضوع که خیلی از ورزشکاران انتظار دارند پاداش قهرمانی‌هایشان پرداخت شود و به تازگی حسن یزدانی اعلام کرده که حقوق نگرفته است، افزود: آخر اردیبهشت‌ 97، پاداش‌های گذشته المپیک و مسابقات جهانی را پرداخت کردیم و امسال هم طبق برنامه‌ای که وزارت ورزش از قبل تعیین کرده‌ است، امیدواریم که بتوانیم در یکی تا 2 ماه آینده پاداش‌ها را پرداخت کنیم. هیچ وقت در اسفندماه پاداش قهرمان‌نان را نداده‌ایم. به همه قول داده‌ایم که مسابقات جاکارتا را در اولویت اول پرداخت قرار دهیم. در واقع هم بازی‌های آسیایی و هم پاراآسیایی را پرداخت می کنیم.
 
بازنشسته ای در فدراسیون ها نداریم
 
داورزنی در پاسخ به این سوال که شنیده شده افراد بازنشسته، همچنان مشغول به کار هستند، گفت: در ارکان فدراسیون‌ها بازنشسته نداریم اما آنها می‌توانند با فدراسیون‌ها به عنوان مشاور همکاری کنند. هیچ بازنشسته‌ای نداریم و این خلاف قانون است. در هشت فدراسیونی که اسفند مجامع آنها را برگزار کردیم، تغییر نسل اتفاق افتاده است، باید از ظرفیت پیشکسوتان استفاده کرد که این اتفاق در فدراسیون‌ها رخ داده است.
 
زمانی طولانی تر برای انتخابات والیبال
 
وی درباره برگزاری انتخابات والیبال، کشتی، وزنه‌برداری افزود: سعی می‌کنیم، فصل بهار انتخابات را برگزار کنیم. شاید برای والیبال کمی طول بکشد اما تلاش می‌کنیم ثبت‌نام از نامزدها را انجام دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
‌کشف ۱۰تن چوب جنگلی دپو شده درعلی آبادکتول
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۲۳ آبان
آغاز عملیات روکش آسفالت محور دورود به بروجرد
رونق کشت گلخانه‌ای در شهرستان ارومیه
پیشرفت ۸۰ درصدی آماده‌سازی سایت نهضت ملی مسکن علی‌آباد اشنویه
کشف و ضبط ۱۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه
سایه رسوایی بر خاندان سلطنتی انگلیس سنگین‌تر شد
همایش پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت هفته ملی دیابت
تأمین کامل اعتبار استادیوم ۵ هزار نفری میاندوآب با مشارکت ۸۶۶ مؤدی مالیاتی
طرح خط انتقال آب از سد جیرفت نیازمند اعتبار
دستگيري شکارچي غير مجاز در ميامي
حمایت یگان حفاظت محیط‌زیست از تولید مستند‌های فاخر
آغاز اجرای پویش من هم تست HIV می‌دهم
مشارکت مؤدیان در ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه گلشهر زنجان
واژگونی خودرو در محور کردکوی- گرگان ۴ مصدوم برجای گذاشت
تجدید بیعت دانش آموزان با آرمان های امام و شهدا
ضرورت پیشبرد طرح های زیرساختی و زیست محیطی در خرم‌آباد
فعالیت هشت کارگاه قالیبافی و خیاطی برای توانمندسازی بانوان در شهر بن
آب هلیل رود منتقل نمی شود
برگزیدگان ترویج علم سال ۱۴۰۴ شناخته شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)