• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۳۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۵۲
بین الملل » تحلیلی
با افزايش دروغ ها و ادعای گمراه کننده ؛

ترامپ تاکنون بیش از 9 هزار بار دروغ گفته است

بررسي ها نشان مي دهد میزان دروغ گویی رئيس جمهور آمريکا از ابتدای ریاست جمهوری تاکنون رو به افزایش است.

ترامپ تاکنون بیش از 9 هزار بار دروغ گفته استبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از سي ان ان؛ مشکل رئیس جمهور آمریکا با راست گویی روز به روز حادتر می شود، به گونه ای که حقیقت سنج واشنگتن پست تاکنون بیش از 9 هزار ادعای غلط یا گمراه کننده از دونالد ترامپ را از ابتدای ریاست جمهوری وی تاکنون به ثبت رسانده است.
 گلن کسلر (Glenn Kessler) سردبیر و ستون نویس بخش حقیقت سنج روزنامه واشنگتن پست، با اشاره به اینکه حقیقت سنج هر چند هفته یک بار به روز رسانی می شود, گفت: «تا روز سوم مارس (12 اسفند)، حقیقت سنج رقم 9014 را (برای دروغ های ترامپ) به ثبت رسانده بود.»
بر اساس این گزارش، میزان دروغ گویی دونالد ترامپ از ابتدای ریاست جمهوری تاکنون رو به افزایش است. وي در سال 2017 به طور متوسط هر روز 5.9 ادعای دروغ یا گمراه کننده داشت. این رقم در سال 2018 به طور میانگین در هر روز 16.5 دروغ یا ادعای گمراه کننده بود و در سال 2019, وی تاکنون در هر روز 22 بار دروغ گفته یا ادعای گمراه کننده مطرح کرده است.
گلن کسلر در پاسخ به این پرسش که چگونه این فرایند را پیگیری می کنید, گفت: «کار دشواری است، ما سه نفر نیرو داریم که هر سخن و بیانیه ای که رئیس جمهور می گوید یا می نویسد (توئیت می کند) را بررسی می کنند. پیشتر خیلی ساده تر بود و پایان هفته کم کاری داشتیم اما او در آخرین سخنرانی خود در «سی پک» بیش از یکصد دروغ گفت و یا ادعای گمراه کننده مطرح کرد.»
کسلر درباره علت افزایش این رقم نیز گفت: «رئیس جمهور (ترامپ) خیلی حرف می زند و در مقایسه با باراک اوباما یا جرج دبلیو بوش غیر معمول به نظر می رسد. کاخ سفید به نشست های خبری روزانه سخنگو با خبرنگاران و مطبوعات پایان داد زیرا رئیس جمهور خودش دارد در جایگاه سخنگوی خودش حرف می زند و همه نشست های خبری را خود برگزار می کند. گفتگوهای پی در پی با فاکس نیوز و سخنرانی های فراوان که در بیشتر آنها ادعاهای گمراه کننده بیان می شود.»
واشنگتن پست ادعاهای غلط و گمراه کننده ترامپ را به شکل موضوعی نیز دسته بندی و شمارش کرده است. وی در زمینه مهاجرت 1688 ادعای گمراه کننده یا دروغ داشته است. در زمینه سیاست خارجی 1015, در زمینه تجاری 939, در زمینه اقتصاد 840 و در زمینه ایجاد شغل 815 بار دروغ گفته است.
اما ستون نویس واشنگتن پست می گوید: ما از به کار بردن واژه دروغ گویی برای این آمار و ارقام خودداری می کنیم. در بسیاری موارد پیش می آید که ترامپ دروغ می گوید اما برخی سخنان او در هیچ قالبی نمی گنجد و در نتیجه در زمره ادعاهای گمراه کننده قرار می گیرد.
گلن کسلر گفت اگر با همین شتاب پیش برویم در یکی دو ماه آینده عقربه حقیقت سنج واشنگتن پست از رقم 10 هزار خواهد گذشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)