• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۸۷۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۷
بین الملل » اروپا
شکست نتانیاهو در اتحاد با چهار کشور شرق اروپا؛

تلاش نتانیاهو برای کسب اعتبار ناکام ماند

برگزار نشدن نشست ویشگراد، تلاش نتانیاهو را برای کسب اعتبار در آستانه انتخابات در اسرائیل با شکست مواجه کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، ویرژینی هرتز کارشناس بین المللی شبکه فرانس ۲۴ گفت: برگزار نشدن نشست بین المللی در بیت المقدس تلاش نتانیاهو را برای کسب اعتبار در آستانه انتخابات در اسرائیل با شکست مواجه کرد.
وی در مصاحبه با این شبکه درباره روند لغو نشست گروه ویشگراد (لهستان، چک، مجارستان و اسلواکی) با سرزمین‌های اشغالی در بیت المقدس گفت: لهستانی‌ها به علت سخنان (نخست وزیر و وزیر امور خارجه سرزمین‌های اشغالی) که برخی اتباع لهستانی را به همدستی در هولوکاست متهم کردند به این نشست نرفتند که در نهایت باعث لغو آن شد. آن‌ها بر این باورند که اسراییلی‌ها زیاده روی کرده اند. هفته قبل اظهارات بنیامین نتانیاهو در این باره درد سر ساز شده بود که به نوعی حل و فصل گردید، اما در ادامه وزیر امور خارجه جدید اسرائیل که از حزب لیکود، همان حزب نخست وزیر، است، مطالب مشابهی را مطرح کرد. وزیر جدید همچنین فرد نزدیک به نتانیاهو و شاید رقیب اش در انتخابات پیش رو در اسرائیل باشد. اینک این سوال مطرح است که وی شاید عامدانه این مطالب را به زبان آورده است تا نخست وزیر نتانیاهو را که قرار بود برگزار کننده نشست بین المللی بیت المقدس باشد، در حوزه سیاست گشایش به سوی کشور‌های شرق اروپا در شرایط سخت قرار دهد.
فرانس ۲۴ گزارش داد: نشست گروه ویشگراد متشکل از کشور‌های لهستان، چک، مجارستان و اسلواکی با سرزمین‌های اشغالی که قرار بود در بیت المقدس برگزار شود به علت امتناع نخست وزیر لهستان از شرکت در آن لغو گردید.
کارشناس فرانس ۲۴ درباره گروه ویشگراد و منافع برگزاری نشست با این گروه برای نخست وزیر سرزمین‌های اشغالی گفت: این نشست برای بنیامین نتانیاهو در آستانه انتخابات اسرائیل فرصتی برای کسب اعتبار بود. وی به اتهام فساد تحت تعقیب قضایی قرار دارد. از سوی دیگر این نشست می‌توانست اولین نشست بیت المللی قابل برگزاری در بیت المقدس بعد از جنگ شش روزه در سال ۱۹۶۷ باشد. همچنین این نشست با کشور‌های شرق اروپا برای نخست وزیر اسرائیل فرصتی بود تا با موضع فراگیر اروپا علیه وی و انتخاب هایش مقابله کند، به طور مثال باید به مخالفت اتحادیه اروپا با شهرک سازی و انتقال پایتخت به بیت المقدس اشاره کنم. نتانیاهو می‌خواست با این چهار کشور شرق اروپا نوعی اتحاد راهبردی برقرار کند. برای چهار کشور یادشده نیز این نشست فرصتی برای دیده شدن در خارج از مرزهایشان بود. گروه ویشگراد بعد از فروپاشی دیوار برلین برای تسریع الحاق به اتحادیه اروپا تشکیل شد. این کشور‌ها تا قبل از آن اعضای اصلی بلوک شرق نزدیک به شوروی (سابق) شناخته می‌شدند. این کشور‌ها از جمله اعضای اتحادیه اروپا هستند که در بستر برنامه‌های اتحادیه خیلی اعتراض می‌کنند و اغلب دولت‌های راست گرا و پوپولیست دارند و در مجموع می‌خواهند جایگاه خودشان را در اتحادیه متمایز کنند.
هرتز در پایان گفت: با نرفتن لهستان به بیت المقدس دیگر این یک نشست بین المللی نیست و کشور‌های دیگر که در اسرائیل حاضر شده اند به مذاکرات و روابط دوجانبه در این سفر بسنده می‌کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)