• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۱۴۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
در نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه مطرح شد؛

نام هفت کهگیلویه و بویراحمدی در لیست ۲۴ نفره متهمان مالی

هفت کهگیلویه و بویراحمدی در لیست ۲۴ نفرۀ متهمان مالی اعلام شده از سوی قوه قضائیه حضور دارند.

­به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، سخنگوی قوه قضائیه در یکصدو سی و پنجمین نشست خبری خود اسامی ۲۴ تن از افرادی که به اتهام مالی محاکمه شده اند را اعلام کرد .
محسنی اژه ای گفت: حکم این افراد از نشست خبری قبلی تا امروز قطعی شده است.
وی اسامی این افراد و حکم صادره در باره آنها را به این شرح اعلام کرد:
۱- حمید رضا جان قربان فرزند علمدار، پزشک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور به ۲۰ سال حبس و ۱۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی در دادگاه ویژه اصفهان محکوم شد.
۲- آزاده سجادی فرزند یحیی، پز شک به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و همسر حمید رضا جان قربان به ۱۰ سال حبس در دادگاه ویژه اصفهان محکوم شد.
۳- شاپور هیبتی فرزند حجت الله سردفتر دفترخانه شیراز به جرم استفاده از سند مجعول به ۱۰ سال حبس و همچنین به جرم فروش مال غیر به ۴ سال حبس محکوم شد.
۴- امیر سجادیان فرزند عسکر به جرم جعل سند رسمی در شیراز به ۳ سال حبس و به جرم استفاده از سند مجعول به ۷ سال حبس محکوم شد.
۵- محمد جواد خسروی فزند اسدالله به جرم جعل سند رسمی در شیراز به ۳ سال حبس و به جرم استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر به ۷ سال حبس و به رد مال به مبلغ ۳ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال محکوم شد.
۶- محمد کاظم احمد زاده فرزند محمدجعفر به جرم جعل سند رسمی در شیراز به ۳ سال حبس و استفاده از سند مجعول به ۷ سال حبس محکوم شد.
۷- هیبت الله علوی خواه فرزند لطف الله به جرم جعل سند رسمی در شیراز به ۳ سال حبس محکوم شد.
۸- بهرام رضایی دشتکی فرزند علی به جرم جعل سند رسمی در شیراز به ۳ سال حبس محکوم شد.
۹- محمد حسین نجم زاده فرزند ذوالفقار کارمند بانک شیراز به جرم خیانت در امانت به ۲ سال و ۱۱ ماه حبس و به جرم استفاده از سند مجعول به ۴ سال حبس محکوم شد.
۱۰- احمد پاسدار فرزند عبدالرسول به اتهام اخلال از طریق گران فروشی عمده به ۱۲ سال حبس و پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۱۳۹ میلیارد و ۴۸۳ میلیون و ۸۰۶ هزار و ۸۵۶ ریال و دو سال محرومیت از اینکه بتواند ارز دولتی و کارت بازرگانی بگیرد محکوم شد.
۱۱- مهران طیاری فرزند اسماعیل به جرم قاچاق سوخت به ۴ سال حبس و ۸۰ میلیون ریال جزای نقدی و به جرم جعل سند رسمی به ۴ سال حبس محکوم شد.
۱۲- ناصر محمدی نژاد فرزند عبدالسلام به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت ۵۸۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شد.
۱۳- عبدالستار مولا پور فرزند محمد به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت ۵۸۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شد.
۱۴- بنیامین گلشن زاده فرزند محمد به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت ۵۸۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شد.
۱۵- عبدالرزاق فرقانی فرزند حسین به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت ۵۸۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شد.
۱۶- سهیل آذر پور فرزند علی به جرم قاچاق سوخت به دوسال حبس و پرداخت ۵۸۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شد.
۱۷- عبدالکریم عبدلی پور فرزند منصور به جرم قاچاق سوخت به دو سال حبس و پرداخت ۵۸۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ ریال جزای نقدی محکوم شد.
۱۸- اردلان زینل زاده فرزند نجف به جرم مسائل مالی و رشوه در شهرداری گچساران به ۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و دو سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد که دادگاه ۴ سال حبس را تعلیق کرد و به دلیل همکاری ۵۰ ضربه شلاق هم تعلیق شد.
۱۹- میثم نارکی فرزند ریمو معاون شهردار گچساران به ۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که دادگاه ۵۰ ضربه شلاق و ۴ سال حبس را تعلیق کرد.
۲۰- علیرضا پناه پور معاون شهردار گچساران به ۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که دادگاه ۵۰ ضربه شلاق و ۴ سال حبس را تعلیق کرد.
۲۱- نعمت الله متولی امامزاده فرزند نورمحمد کارمند شهرداری گچساران به جرم تصرف غیرمجاز به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
۲۲- جعفر گوهر کانی فرزند علی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهکیلویه و بویراحمد به جرم تصرف غیر قانونی در اموال دولتی به صورت مکرر به ۱۱۰ ضربه شلاق محکوم شد.
۲۳- حمزه سی سختی نژادیان فرزند حسین قلی رئیس امور اراضی کهکیلویه و بویر احمد به جرم تصرف غیر قانونی در اموال دولتی به ۱۱۰ ضربه شلاق محکوم شد.
۲۴- الیاس تاج الدینی فرزند محمد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد به جرم تصرف غیر قانونی به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان ثبت‌ نام پزشکان و پرستاران برای خدمت در اربعین حسینی
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
برخورد قوه قضاییه با افرادی که بدون مستندات اظهار نظر کنند
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)