• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۲۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۶
سیاسی » دولت
در همایش مدیران، سردبیران و روسای مراکز و دفاتر خبرگزاری ایرنا؛

امروز جنگ نرم، جایگزین جنگ نظامی

رئیس دفتر ریاست جمهوری گفت: امروز جنگ نرم و تبلیغات رسانه‌ای جایگزین جنگ نظامی شده است.

امروز جنگ نرم، جایگزین جنگ نظامیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمود واعظی در همایش مدیران، سردبیران و روسای مراکز و دفاتر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) افزود: اگر تا دیروز کشور‌های بزرگ با جنگ نظامی به دنبال سلطه بر دیگر کشور‌ها بودند امروز با جنگ نرم و از طریق رسانه‌ها به دنبال تسلط بر ذهن و فکر مردم هستند.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با تأکید بر نقش و اهمیت رسانه‌های داخلی در خنثی کردن توطئه دشمنان گفت: این رسانه‌ها هستند که وقتی سیاست و برنامه‌ای می‌خواهد وارد کشور شود با دروازه بانی و تجزیه و تحلیل درست، مصالح و منافع مردم را از میان این سیاست‌ها تشخیص می‌دهند.

وی افزود: به بیان دیگر این رسانه‌ها هستند که می‌دانند کدام سیاست و برنامه‌ها به مصلحت امنیت و منافع مردم است.

واعظی گفت: در گذشته تعداد خبرگزاری ها، روزنامه‌ها و شبکه‌های تلویزیونی بسیار محدود بود، اما اکنون شرایط متحول شده بطوری که در فضای مجازی هر فردی می‌تواند یک خبرنگار باشد.

وی افزود: در گذشته، خبر با شناسنامه اش همراه بود و مثلاً مشخص بود این خبر متعلق به فلان خبرگزاری است، اما امروز با خبر‌هایی مواجهیم که بی شناسنامه منتشر می‌شود و متأسفانه برخی خبرگزاری‌های شناسنامه دار از این خبر‌ها استفاده می‌کنند.

قیمت واقعی ارز باید ۶ تا ۷ هزار تومان باشد 

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: من معتقدم قیمت واقعی ارز براساس نظر کارشناسان باید بین ۶ تا ۷ هزار تومان باشد.

واعظی با اشاره به تبلیغات گسترده آمریکایی‌ها برای اعمال تحریم‌ها در ۶ ماه منجر به ۱۳ آبان افزود:­ آمریکایی‌ها تبلیغاتی را در این مدت شروع کردند مبنی بر اینکه تحریم‌ها منجر به قحطی می‌شود و مردم با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه آمریکایی ها، ۱۳ آبان را روز مهمی برای اعمال تحریم‌ها ارزیابی کردند، گفت: همان گونه که آقای روحانی هم گفت­، در روز ۱۳ آبان هیچ اتفاقی نیفتاد و ما برای همه تحریم‌های آمریکا برنامه داریم و به راحتی از ۱۳ آبان هم عبور کردیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور­ افزود: از ۱۳ آبان، ارز از بالای ۱۴ هزار تومان به کمتر از ۱۱ هزار تومان رسیده است، اما من معتقدم قیمت واقعی ارز براساس نظر کارشناسان باید ۶ تا ۷ هزار تومان باشد.

وی با اشاره به اینکه رقم کنونی نرخ ارز­ واقعی نیست، گفت: ما باید اجازه دهیم عرضه و تقاضا خودش نرخ ارز را تعیین کند و این موضوع­ نباید دستوری باشد.

واعظی افزود:­ ما شاهد یک جنگ روانی و تبلیغات گسترده از طرف آمریکایی‌ها بودیم مبنی براینکه آینده تاریکی در انتظار مردم ایران است و آن‌ها سعی کردند بذر یأس و ناامیدی را در بین مردم بپاشند. در چنین شرایطی برای دولت و حکومت سخت است که ثابت کند دشمن آنچه می‌گوید را نمی‌تواند اجرا کند و دولت توان عبور از این مرحله و پیاده کردن برنامه‌های خود را دارد.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت:­ دشمن سعی کرد اول مردم را مأیوس و نا امید کند و بعد نظام را ناکارآمد جلوه دهد؛ آن‌ها می‌گفتند مردم ایران چهل سالگی انقلاب را نمی‌بینند، اما دیدند توطئه‌های آنان یکی پس از دیگری خنثی شد.

واعظی افزود:­ دشمن ابتدا روی القای ناکارآمدی و سپس القای بی کفایتی نظام کار کرد و در مرحله بعد به دنبال تغییر بود، اما بعد خودشان هم دیدند که با این اهداف خیلی فاصله دارند.

رئیس دفتر رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تندرو‌ها در آمریکا تصور می‌کردند به اهدافشان در منطقه به ویژه در عراق، یمن و سوریه دست می‌یابند و صدای حق طلبی ایران برای این کشور‌ها را خاموش می‌کنند، اما درنهایت شکست خوردند.

واعظی با اشاره به حوادث دی ماه سال گذشته افزود: تندرو‌های آمریکا پیام غلطی را به حکومت غیرسیاسی ترامپ دادند مبنی بر اینکه این حوادث به شورش و بی دوامی نظام می‌انجامد؛ این تصور منجر به خروج آمریکا از برجام شد و آن‌ها تصور می‌کردند با خروج از این عهدنامه بین المللی به اعتبار بین المللی خود می‌افزایند.

واعظی به حوادث دو هفته اخیر در پاریس اشاره کرد و گفت: اگر چنین حوادثی در تهران اتفاق می‌افتاد رسانه‌های غربی چه می‌گفتند؟. نظام جمهوری اسلامی ایران آنقدر خود را مقتدر می‌داند که با این گونه حوادث نه خود را می‌بازد و نه آنچه دشمنان خوابش را دیده اند تعبیر می‌شود.

واعظی با اشاره به تنوع قومیت‌ها و فرهنگ‌ها در ایران افزود: ما معتقدیم که باید به نقاط خشک و محروم بیشتر توجه شود و نارضایتی در برخی موارد طبیعی است البته ما معتقدیم این از حقوق مدنی مردم است و ما باید حرف و مطالبات مردم را بشنویم. زیرا ما قیّم مردم نیستیم، خادم مردم هستیم.

وی گفت: اعتراضات برای حکومت‌های اقتدارگراست که سخت شان است مطالبات و حرف مردم را بشنوند، امروز رسانه یک رکن اساسی حکومت است و اگر رسانه، کار اصلی خود را بتواند خوب انجام دهد حکومت داری راحت‌تر می‌شود­ و فرهنگ سازی و خدمت رسانی به مردم بهتر انجام خواهد شد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه امروز در یک شبیخون فرهنگی، جنگ نرم جایگزین جنگ نظامی شده است، افزود: دشمن می‌خواهد از طریق رسانه، ذهن، فکر و فرهنگ بر مردم مسلط شود و به اهداف خود دست یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید براینکه باید قویترین افراد در روابط عمومی‌ها باشند، گفت: در گذشته تصور می‌شد که روابط عمومی نیاز به تخصص ندارد، اما امروز اهمیت آن مشخص شده است.

واعظی سپس خطاب به خبرنگاران­ و مدیران ایرنا افزود:­ اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است و صحت، همان اخلاق حرفه‌ای است.

وی با بیان اینکه خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان خبرگزاری رسمی دولت نباید درهیچ شرایطی با پایگاه‌های اطلاع رسانی کوچک رقابت کند، گفت: شما باید یک الگو باشید و با خبرگزاری‌های معتبر دنیا رقابت کنید.

واعظی با تأکید بر رعایت عدل و انصاف در رسانه افزود: متأسفانه بسیاری از رسانه‌های ما سیاست زده هستند.

وی با بیان اینکه با پیش داوری نمی‌توان اعتماد سازی کرد،​ گفت: بنابراین اگر ایرنا بخواهد با این قبیل رسانه‌ها رقابت کند از مسیرش خارج شده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: شما خبرگزاری رسمی دولت تلقی می‌شوید و نمی‌توانید با این تابلو جور دیگر عمل کنید، البته خبرگزاری دولتی به این معنا نیست که حرف دولت را بزنید، ولی از آنچه حرف و سیاست دولت است به راحتی نمی‌توانید خارج شوید،

واعظی با تأکید بر اینکه خبرگزاری جمهوری اسلامی باید خبر‌های جعلی را خنثی کند، گفت: شما باید برخی از ابهامات علیه دولت را پاسخ دهید و نقش اغنای افکار عمومی را داشته باشید.

وی افزود: من معتقدم برای مقابله با جنگ روانی و اقتصادی، ستاد اصلی مقابله با این جنگ روانی باید در ایرنا باشد، زیرا بازوی اصلی برای مواجه با هجمه‌های دشمن اینجاست.

واعظی گفت: سیاست دولت از روز اول شفافیت، پاسخگویی، آزادی رسانه و دسترسی آسان مردم به اطلاعات بوده است که این، نقطه قوتی برای شماست.

در پایان این مراسم از وب سایت روابط عمومی ایرنا و ایرنا پلاس رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
امیدی سبز؛ در دل خشک بیابان‌های مهران
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
درگذشت دروازه بان سابق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان
تجلیل از فعالان برگزیده حوزه استاندارد، کیفیت و سلامت کیش
انهدام باند قاچاق سوخت گازوئیل در نور با درآمد ۶ میلیارد تومانی
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
داغ جریمه و مُهر هزارآفرین؛ دو روی سکه تنور‌های دهلران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)