• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۷۰۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
همایش فرماندهان نیروی زمینی ارتش؛

دشمن هیچگاه به فکر حمله مسلحانه نخواهد افتاد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح آمادگی در هنگام صلح را عامل ایجاد بازدارندگی دانست و گفت:دشمن هیچ گاه به فکر حمله مسلحانه با ایران نخواهد افتاد.

دشمن هیچگاه به فکر حمله مسلحانه نخواهد افتاد

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در یازدهمین همایش فرماندهان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان "ارتش انقلابی" با گرامیداشت سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره)مبنی بر تشکیل بسیج و نیز هفتم آذرماه ، روز نیروی دریایی ارتش، انقلاب اسلامی را حادثه ای استثنایی که تحول اساسی در امور راهبردی ، سازماندهی و نحوه اداره کشور ایجاد کرد نامید و اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی عاملی شد تا ارتشی که در دوران پهلوی عمدتا منافع استکبار جهانی را تامین می کرد،  وظیفه دفاع از آرمان های انقلاب، مردم و حفظ تمامیت ارضی کشور و منافع ملی را بر عهده گرفته و در طول 40 سال گذشته ماموریت های واگذار شده را به خوبی به انجام رساند.

وی با بیان اینکه آمریکا با وجود آنکه در گذشته پشتیبان ارتش بود، اما پس از انقلاب بزرگترین دشمن ملت ایران شده است، تصریح کرد: جانفشانی های دلاور مردان در هشت سال دفاع مقدس و نحوه رزم جانانه آنها عاملی شد تا  قدرت های فرا منطقه ای و آنانی که ممکن است روزی در ذهنشان رویای تهاجم به کشور ما را داشته باشند به تاریخ دفاع مقدس رجوع کنند تا  بفهمند ملت ایران با دست خالی با دشمن جنگید و پیروز شد.

سرلشکر باقری با تاکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با هر گونه تهدید ناشی ازحضور مرزی دشمنان ، افزود:  قدرت های بزرگ جهان به این نتیجه رسیده اند  جنگ نظامی با ملت ایران راه به جایی نخواهد برد. ما تهدیدی از کشورهای همجوار احساس نمی کنیم و به یاری خداوند متعال و برکت وجود ارتش و سایر نیروهای مسلح و هوشمندی و بصیرت مردم ، دشمن هیچ گاه به فکر حمله مسلحانه به ایران نخواهد افتاد.

وی آمادگی در هنگام صلح را عامل ایجاد بازدارندگی دانست و با بیان اینکه تداوم این آمادگی در هنگام جنگ موجب پشیمانی و شکست دشمن خواهدشد ، گفت:  ما باید به گونه ای عمل کنیم که فکر آغاز جنگ حتی به ذهن دشمنان خطور نکند، تا ملت و دولت در آرامش به زندگی، برنامه ریزی و توسعه کشور بپردازند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) پیرامون اینکه رزمندگان فلسطینی با دست خالی طی دو روز جنگ را پایان دادند و عامل شکاف و دو دستگی در کابینه صهیونیست ها شدند، گفت: یقینا نیروهای مسلح ما از یک نیروی چریکی زیرزمینی به مراتب قوی تر هستند و با تداوم برنامه ریزی و آمادگی های موجود ، دشمن در صورت تهاجم به کشور، در کمتر از 48 ساعت سیلی محکمی دریافت  و میدان جنگ را با سرافکندگی ترک خواهد کرد.

وی "ارتش انقلابی" را  ارتشی دانست که بر اساس اهداف و آرمان های جمهوری اسلامی با رویکرد حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور، خود را سازماندهی کرده است و تصریح کرد: امروز نیروهای مسلح بویژه نیروی زمینی ارتش برای مقابله با انواع تهدیدهای محتمل دفاعی و دیگر توطئه های استکبار جهانی باید همچنان آماده باشند.

سرلشکر باقری با اشاره به راهبرد نظام سلطه و صهیونیسم در تولید و ترویج تفکر تکفیری در جوامع اسلامی ، گفت : استکبار جهانی با بررسی تفکر اسلامی در سال های اخیر در صدد برآمد تفکر تکفیری را توسعه دهد و عده ای از مسلمانان را با این تفکر باطل به جان یکدیگر انداخت و توان و انرژی بسیاری که می بایست در مقابله با رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی هزینه شود، از این طریق صرف شد.

وی افزود: تفکر تکفیری برای مقابله با تفکر وگفتمان انقلاب اسلامی شکل گرفته است و وجود تفکرات ضد انقلابی در کشورهای دیگر همچون افغانستان نیز به دلیل علاقه استکبار به آن ها نبوده بلکه می خواهد از آن ها به عنوان بازوان اجرایی خود استفاده کند.

سرلشکر باقری واگذاری مسئولیت تامین امنیت مرزهای مشترک کشور با افغانستان در استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی را فرصتی برای نقش آفرینی های نوین نیروی زمینی ارتش توصیف و خاطرنشان کرد: افغانستان کشوری است که دچار برخی از نگرانی‌ها و نا امنی‌هاست و ممکن است اتفاقاتی در مرز‌های مشترک به وجود‌ آید که با استقرار نیروی زمینی و ایجاد استحکامات و برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد، ان‌شاءالله امن‌ترین مرز‌ها را در این منطقه داشته باشیم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به تجارب مناسب ارتش در مقابله با تهدیدات و اهمیت بکارگیری آن در ماموریت های آینده، تصریح کرد:  نسل امروز و فردای فرماندهان نیروی زمینی که برای آینده تربیت و آماده می شوند کار بسیار سخت و پیچیده ای را در پیش داشته و خدا را شاکریم که نیروی زمینی ارتش با درک و فهمی عمیق به جایگاه مهم خود در عرصه تامین امنیت کشور و مقابله با تهدیدات واقف است.

وی با تاکید بر اهمیت رویکرد تحولی و توسعه و تعمیق آن در نیروی زمینی ارتش ، یادآور شد : این موضوع نیازمند کار جهادی و انقلابی است و در روش های آموزش و نبرد باید تکیه بر خلاقیت و نوآوری داشت تا در میدان های مقابله و جدال با دشمن کمترین هزینه و تلفات به نیروهای خودی وارد شود.سرلشکر باقری در پایان ارتقای مهارت و سطح دانش فرماندهان در سطوح راهبردی ، تاکتیکی و عملیاتی را امری مهم توصیف و بر لزوم برنامه ریزی هدفمند و متناسب با نیازهای روز در این عرصه تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آموزش پیشرفته زنبورداری بهینه و کاربردی در نجف آباد
آغاز رزمایش پیشگیری از دیابت در استان
تحقق هدف ۴۰ درصدی بودجه غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
مستند‌های «بیستا برمه» و «شیر‌های دریایی گالاپاگوس»، از قاب تلویزیون
محموله سیگار و تنباکوی قاچاق به مقصد نرسید
صدور مجوز جذب ۶ هزار نیرو در قوه قضاییه
مشخص شدن داوران دیدار ذوب‌آهن - چادرملو و سپاهان - فجرسپاسی
کشاورزی حفاظتی راهکار حفظ خاک
کسب ۳ نشان برنز توسط ووشو کاران کردستانی
بررسی مشکلات ناشی از تعلیق کارت‌های بازرگانی و ارائه راهکار‌های لازم
امضاء تفاهم‌نامه همکاری شرکت گاز و پارک علم و فناوری استان
وزیر رفاه: اقدامات برای اجرای پرداخت کالابرگ انجام شده است
دستگیری سارقین حرفه‌ای در مرودشت
رئیس جمهور از رئیس آتش‌نشانی کاشان تجلیل کرد
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زندی طلایی شد
برگزاری دوره تربیت مدرس جوانی جمعیت در قم
اشتغالزایی ۸۰ درصدی مددجویان زندان گلپایگان
پارکینگ نیایش طرحی که هر سال قرار است افتتاح شود
هرمزگان میزبان دو رویداد بین‌المللی در حوزه کشاورزی و اقتصاد دریایی
آغاز بارش برف پاییزی در فیروزکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
سقف کیفری مهریه مشخص شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)