• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۰۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
پیش از ظهر امروز

دیدار نماینده پوتین در امور سوریه با شمخانی

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه که برای ارائه گزارشی از نشست چهارجانبه استانبول به تهران سفر کرده است با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت و گو کرد.

دیدار نماینده پوتین در امور سوریه با شمخانیبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، دریابان شمخانی در این ملاقات گفت: سه اصل راهبردی و غیر قابل تغییر، مبنای همکاری های دفاعی، امنیتی و سیاسی ایران و روسیه در بحران سوریه بوده است، حمایت از دولت قانونی سوریه و همکاری با این کشور برای مبارزه با تروریسم، حفظ تمامیت ارضی سوریه و فراهم شدن سازوکارهای سیاسی برای تعیین آینده این کشور توسط مردم سوریه، اهدافی است که مجموعه موفقیت های سیاسی و میدانی حاصل شده برمبنای آن شکل گرفته است.
وی تعامل و هماهنگی بسیار مناسب میان ایران، روسیه و سوریه را عامل اصلی ایجاد برتری میدانی ارتش سوریه و اضمحلال طیف دشمنان و مخالفان این کشور و ایجاد شکاف میان آن ها عنوان کرد و ادامه داد: ایران و روسیه درچارچوب ائتلاف موجود علاوه بر پیگیری فعال روندهای سیاسی به تقویت نیروهای مسلح سوریه در مبارزه با تروریسم ادامه خواهند داد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی امنیت ملی، با اشاره به اقدام شایسته روسیه در استقرار سامانه دفاعی اس 300 در سوریه افزود: سطح همکاری و مواضع مشترک ایران و روسیه نشان می دهد، بازیگری منفی رژیم صهیونیستی و اقدامات ایذایی و مذبوحانه آنان تأثیری بر همکاری دو کشور ندارد.
شمخانی گفت: مواضع اصولی و قاطع رییس جمهور روسیه در قبال یکجانبه گرایی و بدعهدی آمریکا نشان دهنده تعهد روسیه به موازین بین المللی و پیروی از منطق گفتگو و مفاهمه برای حل و رفع چالش های سیاسی و امنیتی است.
وی با اشاره به تلاش کشورهای غربی و منطقه ای برای جبران شکست های میدانی و نظامی خود در سوریه با استفاده از ابزارهای سیاسی تأکید کرد: کشورهایی که خود قانون اساسی ندارند و با انتخابات بیگانه اند و یا تمامی تعهدات و قوانین بین المللی را یکجانبه زیر پا می گذارند قطعا نمی توانند خیرخواه مردم سوریه و کمک کننده به امنیت منطقه باشند.
شمخانی با اشاره به فرصت های متعددی که تحریم های یک جانبه آمریکا برای پایان دادن به رفتارهای زور گویانه آمریکا پیش روی جامعه جهانی قرار داده است، اظهار داشت: در اجلاس اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد غیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی همه کشورهای حاضر در اجلاس به قطعنامه پایان تحریم اقتصادی کوبا از سوی آمریکا رأی مثبت دادند که این رخداد بی سابقه نشان دهنده انزوای مطلق آمریکا در جامعه جهانی است.
وی درپایان گفت: مجموعه کشورها و گروه های مردمی که مورد تحریم ظالمانه آمریکا قرار گرفته اند و یا با آن مخالف هستند باید با بهره گیری از اجماع ایجاد شده در جامعه جهانی، فرایندهای مبتنی بر پایان دادن به استفاده ابزاری آمریکا از سلاح مخرب دلار علیه استقلال کشورها را طراحی و به سرعت اجرا نمایند.
الکساندرلاورنتیف، نماینده ویژه رییس جمهور روسیه در امور سوریه نیز در این ملاقات گفت: با دستور رییس جمهور روسیه برای اجرای دو مأموریت شامل ارائه گزارش از اجلاس چهار جانبه روسیه، ترکیه، آلمان و فرانسه در مورد سوریه که در شهر استانبول برگزار شد و همچنین اعلام حمایت قاطع از جمهوری اسلامی ایران در برابر تحریم های غیر قانونی آمریکا که دور دوم آن از دیروز آغاز شده است به تهران سفر کرده ام.
نماینده ویژه رییس جمهور روسیه در امور روسیه با حمایت از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در روند سیاسی ایجاد صلح در سوریه، خاطر نشان کرد: تقویت و استمرار همکاری های سیاسی و امنیتی دو کشور در سوریه تا استقرار کامل ثبات و امنیت، خواست و اراده فدراسیون روسیه بوده است و در این مسیر، برنامه ریزی برای پاکسازی سایر مناطق آلوده به تروریسم به ویژه ادلب در دستور کار مشترک خواهد بود.
وی با استقبال از پیشنهاد دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در خصوص ضرورت برنامه ریزی برای بهره گیری از اجماع جهانی ایجاد شده علیه یکجانبه گرایی آمریکا ادامه داد: مسکو خود را به پشتیبانی از توافقات بین المللی متعهد می داند و بر اجتناب کشورها از ابزارهای اقتصادی و تجاری برای تحمیل اراده سیاسی به کشورهای دیگر تأکید دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
وداع مردم جاجرم با یک قهرمان
بیانیه دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
کشف پنج تن زعفران تقلبی
گیلان، معطر به عطرِ خوشِ لاله‌های فاطمی
هفتمین دوره مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج در چرداول
برگزاری مراسم نوگلان فاطمی در دورود
محفل بین‌المللی قرآنی در اسلام‌آباد با پیام ایستادگی امت اسلامی
تاکید سفیر ایران بر اهمیت راهبردی سفر لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای بخش سلفچگان قم
توقیف و ابطال معاینه فنی در انتظار خودرو‌های آلاینده
فردا مدارس و ادارات سمنان دایر است
پاسخ قاطع کاراکاس به توطئه جدید واشنگتن
تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جوی آرام و پایدار برای آسمان لرستان
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
ایران رئیس کمیته پروتکل ریشه کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی
افتتاح نمایشگاه علمی ثریا در آرادان
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تایوان و اوکراین محور گفتگوی روسای جمهور چین و آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
ایست به اتلاف انرژی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)