• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۰۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶
اجتماعی
پیشگیری از تنبلی چشم؛

معاینه رایگان چشم کودکان خانواده‌های نیازمند

مدیر کل بهزستی استان تهران: خانواده‌های بی‌بضاعتی که توان پرداخت هزینه معاینه را در طرح ندارند، رایگان معالجه می‌شوند.

معاینه رایگان چشم کودکان خانواده‌های نیازمندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، داریوش بیات‌نژاد در آغاز برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلال‌های بینایی که امروز با حضور مینو رفیعی معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور در مهد کودک آریان برگزار شد، اظهار داشت: برنامه غربالگری و پیشگیری از تنبلی چشم حدود 22 سال است که با همکاری سازمان بهزیستی اجرا می شود و اثار مثبتی در جلوگیری از نابینایی و کم‌بینایی کودکان داشته است.
وی تصریح کرد: با اقدامات پیشگیرانه می‌توانیم از بروز معلولیت‌ها در بخش‌های مختلف جلوگیری کنیم و برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بیماری از این دست برنامه‌هاست.
بیات‌نژاد گفت: طرح پیشگیری از تنبلی چشم با هزینه‌های بسیار کم انجام می‌شود اما این طرح از هزینه‌های گزاف و البته نابینایی کودکان در آینده جلوگیری می‌کند و از خانواده‌ها می‌خواهیم کودکان خود را در سنین 3 تا 6 سال در این طرح مشارکت دهند و علاوه بر سلامت کودکان شان از هزینه‌های بعدی جلوگیری کنند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت : یک میلیون نفر از جمعیت کشور از کم‌بینایی و نابینایی رنج می‌برند و چنین طرح‌هایی در کشور می‌تواند از معلولیت‌های نابینایی و کم بینایی جلوگیری کند.
وی ادامه داد: 15 هزار و 300 نفر از معلولان شناسایی شده در بهزیستی استان تهران افراد کم‌بینا و نابینا هستند که بخش عمده‌ای از اعتبارات سازمان بهزیستی در حوزه توانبخشی به این افراد اختصاص پیدا می‌کند.
معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور افزود: رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی می‌تواند با اطلاع‌رسانی بموقع در این موضوع همکاری مطلوبی با سازمان بهزیستی داشته باشد چرا که بسیاری از خانواده ها از اجرای چنین طرح‌هایی بی‌خبر هستند و آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی می‌تواند آنها را در طرح‌های بهزیستی مشارکت بدهد.
وی گفت: با معاینه ساده و کم‌هزینه می‌توان از بروز تنبلی چشم و همچنین کم‌بینایی و نابینایی کودکان جلوگیری کرد ضمن اینکه سازمان بهزیستی از خانواده‌های بی‌بضاعت نیز هزینه‌ای را دریافت نمی‌کند.
بیات نژاد افزود: این طرح از ابتدای آبان ماه در پایگاه‌های دائم و سیار بهزیستی استان تهران اجرا خواهد شد و تا پایان آذر ادامه خواهد داشت.
به گفته معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور بیش از 4 هزار و 950 مرکز دائم و غیردائم در طرح غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم مشارکت می کنند و بر اساس آمار در سال گذشته 590 هزار کودک 3 تا 6 سال در طرح شرکت داشتند که نسبت به سال 95 حدود 24 درصد رشد داشت و تلاش می‌کنیم که امسال این طرح را به صورت صددرصد در استان تهران عملیاتی کنیم ، حتی یک کودک زیر 6 سال نباید از معاینات این طرح به دور باشد.
وی گفت: در طرح برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلال‌های بینایی همکاری خوبی بین دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، پایگاه‌های بسیج، مساجد، فرهنگسراهای شهرداری و مهدهای قرآنی برقرار است و امیدواریم ما امسال بتوانیم پوشش صددرصدی را در طرح اشاره شده داشته باشیم.
بیات‌نژاد گفت: خانواده‌ها می‌توانند با شماره 78245620 اطلاعات لازم را از پایگاه‌ های اجرای طرح داشته باشند ضمن اینکه سامانه پیامک (2000148) پیش‌بینی شده است که اطلاعات لازم را در این بخش به خانواده‌ها ارائه می‌کند.
معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور گفت: برخی از کودکان نیز در مهدها و پیش‌دبستانی‌ها نیستند و در خانواده‌ها حضور دارند که امیدواریم این تعداد نیز با همکاری خانواده‌ها در برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلال‌های بینایی مشارکت داشته باشند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)