پخش زنده
امروز: -
59 هزار قطعه عکس با موضوع زیارت از 5 هزار عکاس تا کنون در مشهد مقدس ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی امروز با بیان این مطلب گفت: این عکس ها طی پنج دوره برگزاری 'جشنواره ملی عکس خانه دوست' در دبیرخانه این جشنواره ثبت شده است.
محمدعلی چمی گو افزود: جشنواره ملی عکس خانه دوست از سال 1392 به همت موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی کلید خورده و تاکنون هر ساله به صورت منظم برگزار شده است.
وی گفت: امسال موسسه آفرینش های هنری آستان مقدس رضوی در راستای اهداف فرهنگی خود مبنی بر پاسداری از میراث هنر اسلامی، توسعه فرهنگ رضوی، ترویج آموزههای اهل بیت (ع) در بین مجاوران و زائران ششمین دوره جشنواره ملی عکس خانه دوست' را برگزار می کند.
چمی گو افزود: جشنواره امسال به دهه پایانی صفر و پیاده روی اربعین زائران توجه ویژه ای خواهد داشت.
چمی گو به طرح آستان قدس رضوی مبنی بر ترویج فرهنگ خدمت، خادم و مخدوم نیز اشاره کرد و افزود: در راستای اجرای این طرح مهم همه عکاسان شرکت کننده در جشنواره می توانند به عنوان خادم یار حضرت رضا (ع) با مراجعه به نمایندگی های آستان قدس رضوی در استان های مختلف کشور ثبت نام کنند.
چمی گو گفت: برگزاری کارگاه های هنری ویژه عکاسان، کانون های خادم یاری هنری در محل دفاتر نمایندگی آستان قدس در استان های مختلف از برنامه های این جشنواره است.
او افزود: استقرار قرارگاهی در مسیر راهپیمایی زائران امام رضا (ع) در دهه آخر صفر امسال برای ثبت و ضبط لحظات به همت عکاسان، از دیگر برنامه های جنبی جشنواره امسال است.
ششمین دوره جشنواره ملی عکس خانه دوست از 18 شهریور آغاز شده و علاقه مندان می توانند تا 30 آذر امسال عکس های خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.