• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول
  • شام غریبان حسینی؛ مازندران در سوگِ مظلومیت آل‌الله
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۹۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵
مازندران » اجتماعی

گردهمایی کارشناسان فنی و حرفه ای و کاردانش مازندران

گردهمایی کارشناس مسئولان و کارشناسان فنی و حرفه ای و کاردانش شهرستان ها و مناطق استان مازندران در شهرستان محمودآباد برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مازندران، این گردهمایی  با محوریت استقرار پایه دوازدهم و تبیین برنامه های اداره آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش اداره کل  برگزار شد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران در این گردهمایی با بیان این نکته که هر نظام تربیتی اهدافی را پیشاپیش خود تصور کرده و برنامه هایی را برای تحقق آن اهداف متناسب با اقتضائات زمانه و التزامات فرهنگی و اجتماعی خود طراحی می کند اظهار داشت: نظام آموزشی ما نقش اساسی در توسعه همه جانبه افراد جامعه دارد .

اسفندیار نظری افزود: یکی از مهم ترین اهداف آموزش و پرورش ، تربیت دانش آموختگانی است که با استفاده از روش های مختلف تفکر به فعالیت علمی بپردازد.

وی پرورش تفکر را از جمله وظایف هر نظام تربیتی دانست و گفت: پرداختن به آن نیازمند طراحی و بکارگیری الگوهای پرورش مهارت های تفکر و تقویتی است .

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با بیان این نکته که از میان رویکردهای مختلف تفکر در دوران متأخر به رویکرد تفکر انتقادی توجه بسیاری شده است بیان داشت: تفکر نقادانه و سنجش گرانه اندیشی ، همه افراد جامعه را به ریزبینی و دقت نظر در بررسی دلایل دعوت می کند.

نظری در ادامه افزود: اخلاق حرفه ای یکی از مسائل اساسی همه جوامع بشری است که نیازمند است در جامعه به این امر توجه بیشتر شود زیرا امروزه بسیاری از کشورها در جهان صنعتی به این بلوغ رسیده اند که بی اعتنایی به مسائل اخلاقی و فرار از مسئولیت ها و تعهدات اجتماعی به از بین رفتن بنگاه می انجامد و با توجه به این سازمانها برای تدوین استراتژی اخلاقی احساس نیاز کرده و به این باور رسیده اند که باید در سازمان یک فرهنگ مبتنی بر اخلاق رسوخ کند .وی محور اصلی توسعه را سرمایه اجتماعی دانست و حرفه آموزی و مهارت آموزی را یکی از عوامل مهم و اصلی توسعه دانست.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران ساماندهی مناسب نیروی انسانی ،انتخاب هنرستان ها برای بازگشایی مدارس،برگزاری جلسات شورای دبیران قبل از سال تحصیلی،استفاده از ظرفیت برون سپاری و دانشگاه فنی و حرفه ای در توسعه رشته ،بررسی برنامه سالانه هنرستان ها ،برنامه ریزی مناسب برای مسابقات علمی عملی ، علمی کاربردی و جشنواره های هنری ،نظارت بر ثبت نام به موقع در سامانه سناد،نظارت بر ثبت نام و توزیع کتب درسی ،ترغیب هنرآموزان و دبیران جهت شرکت در دوره های ضمن خدمت جدیدالتألیف پایه دوازدهم،تشکیل کمیته کیفیت بخشی و اجرای برنامه تعالی مدیریت در هنرستان ها را از اهم انتظارات خود از کارشناسان دانست.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان محمودآباد در این جلسه ضمن خیرمقدم گویی به مسئولین و کارشناسان ، توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش را در راستای کارآفرینی و اشتغال کشور ضروری دانست .

مرتضی نصری اظهار داشت با توجه به استقرار پایه دوازدهم و سه ساله شدن هنرستان ها و با توجه به کمبود فضا و تجهیزات کارگاهی متناسب با سرفصل جدید کتب درسی نیاز یه حمایت بیشتر هنرستان ها در راستای بروز رسانی و تأمین تجهیزات مورد نیاز در راستای کیفیت بخشی آموزشی می باشیم.

در ادامه عسکر کاظمی رییس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش اداره کل در این گردهمایی ضمن بیان تبیین برنامه های اجرایی اداره فنی و حرفه ای و کاردانش به بیان موضوعات تخصصی این حوزه با توجه به استقرار پایه دوازدهم پرداخت .

همچنین در این گردهمایی رضا درخور رییس اداره طرح و برنامه اداره کل ضمن پاسخگویی به سوالات کارشناسان در حوزه برنامه ریزی و تخصیص نیروی انسانی توضیحاتی داد. .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
دومین روز رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ در دریای خزر
بازتاب دستگیری جاسوسان اسرائیلی در ایران در رسانه‌های ونزوئلا
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت
احیای دریاچه ارومیه مهم‌ترین مأموریت ماست / دریاچه ارومیه قطعاً احیا خواهد شد
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه
آذربایجان‌غربی می‌تواند قطب توریسم سلامت شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
آسیب دیدگان از جنگ در منازل موقت اسکان داده می‌شوند
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)
خبر فوری
  • وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول
  • شام غریبان حسینی؛ مازندران در سوگِ مظلومیت آل‌الله