• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۹۲۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
خطیب جمعه شهر باشت

انتقاد از بکارگیری نیرو در شبکه بهداشت و درمان باشت

بکارگیری نیرو در شبکه بهداشت و درمان باشت بدون ضابطه و آزمون انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛ امام جمعه باشت ضمن تبریک سالروزهشدار امام جمعه باشت به مسئولان شبکه بهداشت و درمان ازدواج (اول ذی الحجه )دو نور آسمانی حضرت علی (ع)وحضرت فاطمه زهرا(س) گفت: پیوند این دو بزرگوار در عالم خلقت بی نظیر بوده و زیرا آن چیزی مورد تایید خداوند متعال بوده انجام گرفته است .

حجة الاسلام عبودی افزود: امروز بحث ازدواج با مشکلات زیادی روبرو هست و جوانان برای ازدواج باید زندگی این دو بزرگوار را درهمه مقاطع سرمشق قرار دهند و به دنبال تجملات و تجمل گرایی نروند.
وی به سالگرد جنگ 33 روزه حزب الله لبنان مقابل رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: در این جنگ رژیم صهیونیستی با همه حامیانش از حزب الله شکست خورد و درس فراموش نشدنی دریافت کرد.

خطیب جمعه باشت افزود: درفضای مجازی اعلام عمومی کرده بودند که بعد از نماز جمعه ها درکشور راهپیمایی وتجمع است واین ازطریق کسانی هست که بنا دارند از این تجمع ها سوء استفاده کنند .
رئیس حوزه های علمیه استان گفت:امروز که دستگاه های امنیتی وقضایی برای مقابله با متخلفان و اخلال گران بازار وارد عمل شده و مردم انتظار دارند با متخلفان برخورد قاطع شود. 

وی با اشاره به اینکه کسانی که بانی وضعیت موجود هستند و منجر به گرانی و سایر مشکلات اقتصادی برای مردم شدند باید محاکمه شوند افزود: بیایید دررسانه ملی به مردم اعلام کنید که چه کسانی بودند که وضعیت موجود را رقم زدند .

امام جمعه باشت خطاب به مسئولین دانشگاه علوم پزشکی وشبکه بهداشت ودرمان وفرماندار باشت گفت: در چند هفته ی اخیر در لفافه وکنایه از بکار گیری نیروهای جدید در شبکه بهداشت و درمان باشت گله کردیم اما مثل اینکه این قضیه نمیخواهد تمام شود و هرروز می شنوم نیروهای جدیدی مشغول کار می شوند .

حجت الاسلام عبودی با تاکید بر اینکه سوال این است چرا این آقایان و مسئولان خیانت می کنند و مردم را اذیت می کنند افزود: همه مردم حق دارند ، جوان بیکار دارند پس باید قانون برای همه یکسان باشد.

امام جمعه باشت با بیان اینکه در پایگاههای خبری مشاهده کردم که نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی درخواست کرده که اگر نیروهای خلاف قانون سرکار آمده معرفی کنید ،لیست بدهید بیان کرد: من به نماینده عرض کنم شما خودتان شخصا یک بررسی درشبکه بهداشت ودرمان باشت انجام دهید زیرا نیروهای جدید بدون هیچ قانونی ،آئین نامه وآزمونی به کار گرفته شدند .

حجت الاسلام عبودی با اشاره به اینکه فامیل بازی در شبکه بهداشت منجر به ناراحتی و بدبینی مردم شده است اضافه کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی باید به این مورد ورود کند و جواب مردم را بدهد .

امام جمعه باشت با بیان اینکه وزیر کشور به فرمانداران دستورداده ظرف 24 ساعت به سوالات مردم جواب داده شود افزود: یک ماه است که این مسئله به مسئولان گوشزد می شود اما متاسفانه تا کنون جوابی دریافت نکردیم و قطعا اگر عدم پاسخگویی ادامه پیدا کند ما اقدام می کنیم و از ضایع شدن حق مردم جلوگیری می کنیم. 

وی با بیان اینکه تخلف صریح است اضافه کرد: مردم منتظر جواب رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باشت هستند و تا هفته آینده هم صبر می کنیم در صورت بی توجهی با تکبیر نمازگزاران روبرو خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)