فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خبر داد
دستگیری متهم اخاذی طلا در کرمانشاه
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: شیادی که با تهدید دختری مبنی بر انتشار تصاویر خصوصی وی در فضای مجازی ۱۰۰ گرم طلا اخاذی کرده بود دستگیر شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه سردارمنوچهر امان اللهی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: به دنبال شکایت یکی از

شهروندان مبنی بر اینکه فردی ناشناس درکرمانشاه از طریق شبکه اجتماعی تلگرام، دختر وی را اغفال و پس از تهیه فیلمها و تصاویر شخصی با تهدید به انتشار تصاویر، مقدار ۱۰۰ گرم طلا به ارزش ۱۹۷ میلیون ریال از وی اخاذی کرده، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
وی گفت: در اظهارات فرد شاکی مشخص شد دختر او طلاهای خود را از طریق پست برای فرد شیاد ارسال کرده که کارشناسان پلیس فتا با مرکز پست استان تماس و از آنها خواستند از تحویل بسته به آدرسی که متهم اعلام کرده خودداری کنند.
وی افزود: در نهایت متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی گروهی از ماموران برای دستگیری متهم اعزام و در حالی که متهم منتظر دریافت بسته حاوی طلا بود، دستگیر شد.
امان اللهی گفت: متهم نیز در مواجهه با مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اعتراف و انگیزه اش را سودجویی و کسب منفعت اعلام کرد.