پخش زنده
امروز: -
مراسم روز مرگ بر آمريکا امروز در شهرهاي پاکستان از جمله اسلام آباد، کراچي و لاهور هم برگزار شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از اسلام آباد، هزاران نفر از مردم پاکستان در شهرهاي مختلف اين کشور با برپايي تظاهرات ضد آمريکايي شعار مرگ بر آمريکا سر دادند. در اين تظاهرات که در اسلام آباد از مقابل باشگاه خبرنگاران اين شهر آغاز شد تظاهرکنندگان، سالروز اشغال فلسطين را محکوم کرده و اقدام جوامع حقوق بشري براي پايان دادن به جنايات رژيم صهيونيستي را خواستار شدند.
تظاهرات کنندگان همچنين انتقال سفارت آمريکا به قدس اشغالي را محکوم و اعلام کردند قدس داراي هويتي اسلامي و عربي است و هيچ کس نخواهد توانست هويت آن را عوض کند.افزايش بي اعتمادي مردم پاکستان به آمريکا در ماههاي اخير سبب انزجار بيشتر آنها از سياست هاي سلطه طلبانه آمريکا شده است.
در ماه هاي اخير، تنش در روابط اسلام آباد- واشنگتن افزايش يافته و موج احساسات ضد آمريکايي در بين مردم اين کشور نيز تقويت شده است. مراسم روز مرگ بر آمريکا امروز در ديگر شهرهاي پاکستان از جمله کراچي و لاهور هم برگزار شد.
اظهارات:
نفر اول: شهروند پاکستاني
نفر دوم: ناصر شيرازي از رهبران مجلس وحدت مسلمين
نفر سوم: اعجاز بهشتي از علماي پاکستان
نفر چهارم: شهروند پاکستاني