• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۵۸۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
برنامه جامع مقابله با قاچاق کالا‌های سلامت محور در سال ۹۷؛

معرفی ۲۴۲ فروشگاه اینترنتی داروی قاچاق به مراجع قضایی

مدیرکل امور حقوقی، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو از معرفی ۲۴۲ فروشگاه اینترنتی داروی قاچاق به مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر شهریار اسلامی تبار با اعلام این خبر گفت: مکشوفات این فروشگاه‌ها در جریان برگزاری تمرین نظارتی سطح عرضه با توجه به تبلیغات غیرمجاز کالا‌های سلامت، با هماهنگی پلیس فتا و همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی به دست آمده است.

وی افزود: پارسال با رصد فروشگاه‌های مجازی، ۲۴۲ فروشگاه اینترنتی عرضه کننده کالا‌های سلامت به ویژه دارو و مکمل بررسی و پرونده آن‌ها به مراجع ذی صلاح قضایی ارسال شد و نتیجه رسیدگی به این پرونده‌ها پیگیری می‌شود.

اسلامی تبار همچنین به ارائه آمار قاچاق کالا‌های سلامت که در حوزه نظارتی ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور کشف شده پرداخت و گفت: یک میلیون و ۸۵۹ هزار و ۸۶۷ قلم دارو و مکمل قاچاق، ۵۵۱ هزار و ۱۹۸ قلم غذا، ۶۴۴ هزار و ۲۰۴ قلم محصولات آرایشی، ۱۸ هزار و ۵۲۲ قلم تجهیزات پزشکی و در مجموع ۳ میلیون و ۷۳ هزار و ۷۹۱ قلم کالای سلامت قاچاق در ۹ ماهه فروردین تا آذر پارسال کشف شد.

وی افزود: همچنین در ۶ ماهه نخست پارسال به ۴۴۱ شکایت در زمینه دارو، ۲۸۳ شکایت در زمینه محصولات خوراکی و آشامیدنی، ۵۴ شکایت در زمینه فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، ۵ شکایت در زمینه تجهیزات پزشکی و ۸۷ شکایت در زمینه مکمل‌ها و شیرخشک و در مجموع به ۸۷۰ شکایت در زمینه کالا‌های سلامت رسیدگی شد.

اسلامی تبار گفت: پارسال در  عملیات پانجیا (عملیاتی که هر ساله توسط پلیس کشور‌ها با هدف جلوگیری از فروش اینترنتی دارو‌های قاچاق، تقلبی و غیراستاندارد صورت می‌گیرد)، فعالیت ۲ هزار و ۴۱۰ سایت غیرمجاز تبلیغات کالا‌های سلامت بررسی و دستور فیلتر و تذکر به این سایت ها، صادر شد.

وی افزود: همچنین ۳۱۲ مورد تبلیغات ماهواره‌ای کالا‌های سلامت محور که در نیمه اول سال ۱۳۹۶ در شبکه‌های فارسی زبان صورت گرفته است، بررسی و به مراجع ذی صلاح انتظامی معرفی شدند.

مدیر کل امور حقوقی، بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو درباره برنامه‌های پیشنهادی برای مقابله با قاچاق کالا‌های سلامت در سال ۹۷ گفت: با توجه به برنامه جامع پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا‌های سلامت محور و پیوست فرهنگی آن، اولویت‌هایی به این منظور پیشنهاد شده است.

وی افزود: اطلاع رسانی و آموزش سامانه رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور، اصلاح الگوی مصرف کالا‌های حوزه سلامت به ویژه مکمل‌ها و فرآورده‌های آرایشی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی آشنایی با مقررات مربوطه در قالب همایش‌های سراسری برای دانشگاه‌ها و گروه‌های نظارتی از  این اولویت‌هاست.

اسلامی تبار گفت: پارسال نیز برنامه‌هایی مانند آموزش و اطلاع رسانی به مصرف کنندگان درباره اهمیت ایمنی و سلامت مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی، دارویی و مکمل‌های غذایی و طراحی و راه اندازی پویش مجازی حامیان سلامت، اجرا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
مدارس و دانشگاه‌های کردستان شنبه ۱۵ آذر تعطیل است
توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
فینال بیست‌وپنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر کشتی فرنگی جام یادگار امام (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تداوم بارش باران در خوزستان
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)