هشدار فائو درباره استفاده آنتي بيوتيک ها در توليد مواد غذايي
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد فائو درباره خطرات استفاده نادرست و بیش از حد از آنتی بیوتیکها در مواد غذایی کشورهای جنوب شرق آسیا هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بانکوک، مقام ارشد فائو این مطلب را در حاشیه نشستی در بانکوک درباره مقاومتهای ضد میکروبی بیان کرد. خوان لوبراث به این خبرگزاری گفت: تهدید ناشی از مقاومت ضدمیکروبی در جاهایی نظیر شهرهای بزرگ جنوب شرق آسیایی جایی که رشد سریع جمعیت با تولید گسترده محصولات کشاورزی و غذایی همزمان است، بیشتر دیده میشود.
در گزارشی که سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه منتشر کرد به این مسئله اشاره شده است که در ۲۲ کشور جهان وقوع پدیده مقاومت آنتی بیوتیکی در میان پانصد هزار نفر افراد دارای عفونتهای باکتریایی مشاهده شده است.
مارک اسپرنگر مدیر اداره مقاومتهای ضد میکروبی سازمان جهانی بهداشت نیز در بیانیهای اعلام کرد تعدادی از رایجترین و گستردهترین عفونتهای جهان در برابر داروها از خود مقاومت نشان میدهند.
در گزارشی که جیم اونیل اقتصاددان معروف در سال ۲۰۱۶ با کمک دولت انگلیس انجام داد اعلام شد که در صورتی که کاری برای مقابله با وضع فعلی صورت نگیرد، تا سال ۲۰۵۰ میلادی خسارات ناشی از این پدیده به یکصد هزار میلیارد دلار خواهد خواهد رسید. این گزارش همچنین هشدار داد آمار مرگ و میر سالانه ناشی از پدیده مقاومت در برابر آنتی بیوتیکها در ۳۵ سال آینده به ده میلیون نفر خواهد رسید.
مقام ارشد فائو با اشاره به اینکه نود درصد این مرگ و میرها در کشورهای در حال توسعه خواهد بود درباره این روند هشدار داد. وی افزود فائو خواستار ارائه آموزش به کشاورزان و دامپروران درباره خطرات استفاده از آنتی بیوتیکها برای تقویت رشد در میان حیوانات و نیز اجرای دقیق و سختگیرانه قوانین ناظر بر تولید مواد غذایی است.