• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۱۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
قم » اجتماعی
خطیب جمعه قم؛

تحریم‌های آمریکا آزمونی برای سنجش پایبندی طرف‌ها به برجام

امام جمعه قم با اشاره به عهد شکنی آمریکا در مسئله برجام، رفتار کشورهای اروپایی در برابر این تحریم‌ها را آزمونی برای سنجش پایبندی آنها به برجام دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین  اعرافی، خطیب تحریم‌های آمریکا آزمونی برای سنجش پایبندی طرف‌ها به برجامجمعه قم با بیان اینکه آمریکا به دنبال اعمال همه تحریم‌های گذشته به بهانه‌های واهی است، گفت: با این اقدام آمریکا، ایران و همه دنیا در برابر یک آزمون جدید قرار گرفته‌اند.

وی با تاکید بر ضرورت پایبندی اروپایی ها به تعهدات خود در برجام، افزود: اروپایی‌ها تا کنون راست نگفته‌اند و همواره در مذاکرات فریبکاری کرده‌اند ولی باید در این آزمون جدید به پای عهدی که در برجام امضا کرده‌اند، بایستند.

امام جمعه قم، گفت: طرح امروز آمریکا، طرح تکمیل شده فتنه‌های گذشته است و این مسئله ضرورت هوشیاری و تبیین این توطئه‌ها را ایجاب می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین  اعرافی با بیان اینکه تحریم‌ها و توطئه‌های دشمن علیه نظام اسلامی و ملت ایران بی سابقه نیست ولی ابعاد این تحریم‌ها و توطئه‌ها بی‌سابقه است، تاکید کرد: توطئه‌های امروز آمریکا موجب شده تا ملت ایران پرشورتر از همیشه با فریادی رساتر از قبل در راهپیمایی 13 آبان انزجار خود از آمریکا را اعلام کند.

وی با تشریح راهبردهای جدید آمریکا علیه ملت ایران اعلام کرد: تضعیف عزم مسئولان و مردم برای مبارزه با استکبار، تغییر نگاه ما به استکبار، ترویج فکر صلح با دشمن، فشارهای اقتصادی و تشدید تحریم‌ها از جمله طرح‌های آمریکا علیه ملت ایران است.

خطیب جمعه قم، تقویت جبهه همراهان در منطقه و فشار به جبهه مقاومت را از جمله دیگر راهبردهای آمریکا اعلام کرد و افزود: تجزیه کشورهای اسلامی از جمله دیگر برنامه‌های آمریکا در منطقه است که فضل الهی آخرین توطئه آنها در اقلیم کردستان عراق برای تجزیه این کشور به شکست کشانده شد.

وی افزود: مسئولان باید فرمان‌ها و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب را جدی گرفته و به غیر از خود، جبهه مقاومت و توان داخلی به وعده دیگری دل نبندند.

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با بیان اینکه آمریکا تحریم‌های سخت‌تری را علیه ایران در دستور کار دارد، گفت: مردم، مسئولان باید آگاهی و بصیرت لازم  و تکیه بر توان داخلی راه را بر توطئه‌های دشمن سد کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

13 آبان فرصتی برای بازخوانی توطئه‌های آمریکا

وی  13 آبان را فرصتی مناسب برای بازخوانی و تبیین ابعاد توطئه‌های آمریکا علیه ملت ایران دانست و افزود: حضور گسترده جوانان، نوجوانان و قشرهای مختلف مردم به استکبار جهانی نشان می‌دهد که ملت بزرگ ایران فریب آنها را نخواهد خورد و با شجاعت در برابر توطئه دشمنان ایستادگی می‌کند.

اربعین تجلی عظمت حرکت الهی

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با بیان اینکه، حضور بیش از 20 میلیون جمعیت عاشق و دلباخته اهل بیت(ع) در ایام اربعین نشان دهنده حقانیت حرکت امام حسین(ع) و عظمت قیام در راه خدا است، گفت: اربعین پدیده شگفت‌انگیزی در تاریخ است که زبان از وصف این پدیده بزرگ بشری عاجز است.

خطیب جمعه قم، گفت: حضور قشرهای مختلف از همه ادیان، مذاهب، اقوام و نژادها و از بیش از 100 کشور جهان را از جمله ویژگی‌های استثنایی این تجمع عظیم بشری است.

وی گفت: در این مراسم تاریخی که قرن‌ها استمرار داشته است عشق و اخلاص، شجاعت و ایثار و نیز وحدت و انسجام در قلب شرکت‌کنندگان موج می زند.

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی با تاکید بر اینکه مشعل عاشورا بیش از هر زمان دیگر در تاریخ در حال نورافشانی است، گفت: اربعین پدیده اجتماعی بزرگی است که باید از ظرفیت های بی‌بدیل این حرکت با عظمت دینی استفاده کرد.

فعالیت موثر شورای فرهنگ عمومی نیازمند حمایت مردم و سایر نهادها

وی در ادامه با اشاره به 14 آبان روز فرهنگ عمومی، گفت: شوراهای فرهنگ عمومی در سراسر کشور با هدایت ائمه‌جمعه اقدامات خوبی انجام داده‌اند؛ البته برای نقش آفرینی بیشتر این شوراها حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی ضروری است.

امام جمعه موقت قم با تاکید بر اینکه فعالیت جدی‌تر شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها و شهرها نیازمند بازتعریف وظایف و نقش این شورا است، ادامه داد: امر به معروف، نهی از منکر، صیانت از حق الناس و ترویج حیا، حجاب و عفاف در جامعه، نیازمند حساسیت قشرهای مختلف مردم و اهتمام روز افزون به این موضوعات مهم است.

رفع مشکلات بهداشت و درمان قم نیازمند همت مسئولان

حجت الاسلام و المسلمین اعرافی در ادامه با اشاره به برخی کمبودها در حوزه پزشکی قم ضمن قدردانی از تلاش مسئولان بهداشت و درمان برای رفع این کمبود ها، گفت: همواره کمبودهایی وجود دارد که رفع آنها نیازمند توجه بیشتر مسئولان به وضعیت بهداشت، درمان و سلامت مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)