آمریکایی ها به هیچ توافقی پایبند نیستند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به تحریم های جدید آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: آمریکایی ها رفتار خصمانه و کینه توزانه خود را از اول انقلاب تاکنون نه تنها کاهش ندادند بلکه افزایش هم داده اند.
حسین نقوی حسینی در مصاحبه با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود : وقتی مذاکرات برجام صورت گرفت انتظار بین المللی و جهان از این توافقنامه این بود که اینگونه رفتارها با ایران تغییر کند ، یعنی دست از رفتارهای تهدیدآمیز و اعمال تحریم بردارند.
نقوی حسینی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر غیرقابل اعتمادبودن آمریکا و عهدشکنی این کشور گفت: بارها و بارها شاهد رفتار خصمانه و دشمنانه آمریکا بودیم.
وی افزود: وقتی آمریکاییها صحبت از براندازی می کنند نشان می دهد که به هیچ توافقی آنها پایبند نیستند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت : البته آمریکا یکی از 6 کشور عضو توافق برجام با جمهوری اسلامی ایران است و 5 کشور دیگر مصر به اجرای این توافقنامه هستند و ایران حساب آمریکا را از بقیه 5 کشور جدا می داند و اقدامات لازم را در مقابل رفتارهای خصمانه آمریکا انجام خواهد داد.