• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۷۶۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳
سیاسی » مجلس
دستور کار جلسات علنی و کمیسیون‌های تخصصی مجلس

نمایندگان مجلس از فردا کار خود را آغاز می‌کنند

مجلس شورای اسلامی فردا سه شنبه و پس فردا، چهار شنبه اولین جلسات خود را در سال 96 بصورت علنی برگزار خواهد کرد .

دستور جلسات علنی و کمیسیون های تخصصی  این هفته مجلس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران که از سوی شورای نگهبان اعاده شده است، اولین دستور جلسه علنی مجلس در روز سه شنبه خواهد بود .
 
گزارش شور دوم کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مورد لایحه هوای پاک، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تنقیح قوانین مالیاتی کشور که یک ‌فوریت آن به تصویب رسیده است،گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مورد لایحه حفاظت، احیاء و مدیریت تالاب‌های کشور، گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه معاهده معاضدت دوجانبه در امور کیفری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری کره، گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه معاهده استرداد مجرمین بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری کره و نیز گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح اصلاح ماده(1) قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت از دیگر لوایح و طرح هایی است که نمایندگان در روز های سه شنبه و چهار شنبه این هفته انها را به بحث و بررسی خواهند گذاشت .
 
کمیسیون های تخصصی مجلس نیز در این دو روز جلسات خود را برگزار خواهند کرد .
 
در کمیسیون اقتصادی آخرین وضعیت سهام عدالت و تصمیم دولت در ارتباط با توزیع سود سهام عدالت و پیامدهای آن و بررسی مصوبه هیات وزیران در رابطه با دلیل خروج 20 درصدی سهام شرکت‌های پربازده بورس در سود سهام عدالت شامل شرکت‌های پالایش نفتاصفهان، تبریز، همدان، تهران، شیراز، کرمانشاه، بندرعباس و جایگزینی دو شرکت غیربورسی بررسی خواهد شد .
 
اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در جلسات هفته جاری خود علاوه بر استماع گزارش هیات اعزامی کمیسیون به شیراز، شکایت واصله را نیز در نشستی مورد بررسی قرار می‌دهند.
 
کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی ضمن تعیین برنامه و خط‌مشی این کمیسیون درباره نحوه نظارت بر قوانین مرتبط از جمله نحوه تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، قانون حداکثر استفاده از توان تولید، بهبود مستمر محیط کسب و کار و سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی برنامه‌ریزی خواهد کرد.
 
کمیسیون اجتماعی مجلس طرح تشکیل وزارت محیط زیست و منابع طبیعی را بررسی و نیز تقاضای تحقیق و تفحص نمایندگان در مورد معدن آق‌قلا را در دستور کار دارند.
 
اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس در جلسه این هفته خود گزارش مدیرعامل و هیات‌مدیره بانک کشاورزی در خصوص عملکرد بانک در سال 95 و اجرای تبصره الحاقی قانون اصلاح قانون بودجه 95 (بخشودگی سود و جریمه دیرکرد وام‌های 100 میلیونی( را مورد بررسی قرار می‌دهند.
 
کارگروه روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز لایحه موافقت‌نامه انتقال محکومین بین ایران و قزاقستان و لایحه الحاق دولت ایران به پیمان مودت و همکاری در جنوب شرقی آسیا را در جلسات هفته جاری مورد بررسی قرار می‌دهد.
 
اعضای کمیسیون انرژی مجلس هم در جلسات هفته جاری در رابطه با برنامه‌های آینده این کمیسیون تبادل نظر و برنامه‌ریزی خواهند کرد.
دعوت از مسئولین ذیربط برای ارائه گزارش مربوط به سهام عدالت بنگاه‌های تولیدی و گزارش کمیته دیوان امور محاسبات و امور مالی مجلس در خصوص رسیدگی به گزارش تفریغ بودجه 94 از دستور کارهای کمیسیون برنامه و بودجه در هفته جاری خواهد بود.
 
اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم بررسی طرح اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و بررسی مشکلات دستیاران تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را با حضور مسئولین وزارت بهداشت در دستور کار جلسات هفته جاری خود دارند.
 
کمیسیون عمران مجلس نیز در جلسات این هفته به ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با سفرهای نوروزی خواهد پرداخت.
 
اعضای کمیسیون فرهنگی نیز در هفته جاری عملکرد کمیسیون در سال 95 و برنامه‌های سال آتی را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.
 
اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس در جلسه این هفته خود گزارش مدیرعامل و هیات‌مدیره بانک کشاورزی در خصوص عملکرد بانک در سال 95 و اجرای تبصره الحاقی قانون اصلاح قانون بودجه 95 (بخشودگی سود و جریمه دیرکرد وام‌های 100 میلیونی( را مورد بررسی قرار می‌دهند.
 
کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز این هفته لوایح موافقتنامه انتقال محکومین بین ایران و قزاقستان، معاهده استرداد مجرمین بین ایران و کره، معاضدت دو جانبه در امور کیفری بین ایران و کره، الحاق دولت ایران به کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فراملی، برخورد با استفاده‌کنندگان غیرمجاز از آب، برق، تلفن، فاضلاب و گاز و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی را به بحث و بررسی خواهد گذاشت .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)