• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۴۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱
سیاسی » عمومی

مدیریت در فضای مجازی یک ضرورت است

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری موضوع فضای مجازی را از محورهای دومین اجلاسیه خبرگان دانست و گفت: مدیریت در فضای مجازی یک ضرورت است.

مدیریت در فضای مجازی یک ضرورت استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی صبح امروز در حاشیه اجلاسیه خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران تصریح کرد: اولین نکته در اجلاسیه خبرگان رهبری طرح دغدغه ها ومشکلات مردم بر زبان نمایندگان مردم در این مجلس و همچنین نمایندگان ولی فقیه در استان هاست که با بدنه مردم در ارتباط هستند.
 
وی با اشاره به نزدیکی به پایان سال با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، افزود: طبیعتا دولتمردان باید در این باره کارنامه ای از خود نشان دهند چراکه مقام معظم رهبری در سخنان مهمی تاکید کردند که راهکار برونرفت کشور از مشکلات و تحریم عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی است و راهکاری غیر از این نمی تواند جوابگو باشد.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان همچنین درخصوص محوری ترین مسائل در نطق رئیس و اعضای این مجلس در اجلاسیه دوم گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و پایان سال، دغدغه معیشت مردم و همچنین موضوع اقتصاد مقاومتی مطرح شد که فکر می کنم از مسائل اساسی برای کشور و تمام نمایندگان مردم در خبرگان رهبری است.
 
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی درخصوص برنامه های اجلاسیه دوم مجلس خبرگان تصریح کرد: به دلیل برگزاری اجلاسیه رسمی، جلسات کمیسیون ها تشکیل نخواهد شد، اعضای مجلس برنامه ای برای تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و همچنین دیداری نیز با مقام معظم رهبری خواهند داشت.
 
وی افزود: همچنین اصولا در پایان اجلاس مجلس خبرگان بیانیه ای صادر خواهد شد که در آن محوری ترین نکات داخلی و خارجی مورد دغدغه اعضای این مجلس، جلوه گر است.
 
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی اقتصاد مقاومتی را مسئله داخلی و حفظ عزت نظام اسلامی را مسئله خارجی مورد تاکید اعضای مجلس خبرگان رهبری دانست و خاطرنشان کرد: امروز امریکایی ها ، اروپایی ها و بسیاری از دولتمردان مغرب زمین درصددند تا عزت و اقتدار ملی کشور را که در پرتو اقتدار به دست آمده است مخدوش کنند.
 
وی ادامه داد: این در حالی است که دست برتر در تمام جبهه ها چه در سوریه، یمن، عراق، افریقا و سایر کشورها از آن جبهه دلدادگان به انقلاب اسلامی است، یعنی امتداد راهبردی نظام اسلامی در همه نقاط عالم دست برتری دارد.
 
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه به چگونگی پیدایش عزت و اقتدار ملی اشاره کرد و گفت: این عزت و اقتدار از آن آمادگی برای خطر کردن بچه های حزب الهی است که نباید اشتباه شود چراکه آنها با آمادگی برای جان دادن، خطر کردن، ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن برای ما عزت آفریدند که این موضوع قطعا مورد تاکید اعضای خبرگان رهبری خواهد بود.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: اهمیت مجلس خبرگان در ضمانت بر استمرار اسلامیت و جمهوریت نظام اسلامی است که این جایگاه حساس برای مردم اطمینان بخش است.
 
وی ادامه داد: با تشکیل جلسات مجلس خبرگان رهبری مردم اطمینان می یابند که امروز ما به عنوان ضمانت اساسی در استمرار اسلامیت و جمهوریت نظام اسلامی همواره در صحنه هستیم.
 
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی اقدامات در راستای عمل به اقتصاد مقاومتی و همچنین دستاوردهای بسیج سازندگی در این جهت را از جمله محورهای سخنرانی ناطقان این اجلاسیه خواند و افزود: همچنین موضوع فضای مجازی یکی از محورهای مهم این اجلاسیه است چراکه امروز مدیریت فضای مجازی از موارد مورد تاکید اعضای خبرگان رهبری است که در اجلاسیه پیشین نیز مورد بحث بود.
 
وی گفت: فضای مجازی امکانی ساخته دست بشر است که حتما باید از آن استفاده کنیم اما این فضا باید حتما مدیریت شود.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت فضای مجازی حتی در کشورهای مخترع آن صورت می گیرد لذا مدیریت بر این فضا یک ضرورت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)