• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۸۶۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴
ورزشی » ساير حوزه ها
با حضور وزیر ورزش؛

برگزاری همایش بین المللی ورزش های همگانی در تهران

دومین همایش بین‌المللی ورزش همگانی باحضور وزیر ورزش و مسئولان انجمن جهانی ورزش همگانی در تهران برگزار شده است.

آغاز همایش بین المللی ورزشهای همگانی در تهران
به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ دومین همایش بین‌المللی ورزش همگانی با بررسی دستاوردهای گذشته و برنامه‌های آینده ورزش همگانی کشورهای جهان در هزاره سوم با حضور مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، غلامرضا شعبانی بهار معاون ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان ، مسئولان انجمن جهانی ورزش همگانی، رییس انجمن آسیایی ورزش همگانی و جیانی مولر رییس جهانی انجمن ورزشی نویسان جهان و تعدادی از رییسان فدراسیون‌های ورزش همگانی دیگر کشورها در سالن غدیر دانشگاه علوم انتظامی ناجا آغاز شد.

در حاشیه این مراسم جوهوچانگ رییس انجمن جهانی ورزش های همگانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات علی مجدآرا رییس فدراسیون ورزش های همگانی کشورمان، لوح یادبودی را به ایشان و دکتر سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان کشورمان اهدا کرد و در ادامه علی مجدآرا با اشاره به حضور جیانی لومر رییس انجمن جهانی ورزشی نویسان جهان از ایشان تشکر و لوح یادبودی را به او تقدیم کرد و جیانی لومر در بخشی از صحبت های خود ضمن قدردانی  از میزبانی کشورمان، چشم انداز ورزش ایران و ورزشی نویسان ایرانی را بسیار روشن و درخشان برشمرد.

در ادامه این مراسم علی مجدرآ رییس فدراسیون ورزش همگانی کشورمان گفت: در این همایش، تفاهم‌نامه همکاری با فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های همگانی و تعدادی از روسای فدراسیون‌های جهان در جهت توسعه ورزش همگانی را امضا کردیم.

وی افزود: تمام تلاشمان را کردیم تا بیش‌ترین فعالیت را در بخش آموزش و کارآفرینی داشته باشیم و با تمرکز بر بخش آموزش بتوانیم در جهت توسعه ورزش همگانی گام موثری برداریم و تا امروز در بخش ورزش همگانی بانوان نیز به صورت سازمان یافته حرکت کردیم تا در این زمینه نیز فعالیت‌های گسترده‌ای را در جهت توسعه ورزش همگانی در بخش بانوان داشته باشیم.

وی گفت: در این همایش 600 مقاله از بخش داخلی و خارجی به دبیرخانه این همایش رسیده است و براساس برنامه ریزی ها در جریان دو روز برگزاری این همایش شش کارگاه و شش نشست تخصصی بر پا خواهیم کرد و چون برنامه ریزی های فدراسیون بر مبنای برنامه محوری است در سال جاری توانسته حداقل 50 درصد از مردم را به سمت انجام فعالیت‌های بدنی تشویق کند و با اجرای چشم‌انداز سند 1404 تلاش کردیم تا فعالیت‌های خوبی را در جهت توسعه ورزش همگانی در کل کشور داشته باشیم.

فدراسیون در حال‌ حاضر با بیش از 50 رشته در قالب انجمن و کمیته‌ تلاش کرده است برنامه‌های هدفمند و خوبی را در جهت همگانی کردن ورزش ارائه دهد.

در حاشیه برگزاری دومین همایش بین‌المللی ورزش‌های همگانی محسن مهرعلیزاده رییس بین‌المللی فدراسیون ورزش زورخانه‌ ای و پهلوانی پیشنهاد تاسیس دبیرخانه ورزش همگانی آسیا در ایران را مطرح کرد.

محسن مهر علیزاده گفت: برپایی دومین همایش بین‌المللی ورزش همگانی اقدام بسیار خوبی بود که از سوی فدراسیون ورزش‌های همگانی صورت گرفته است و ما نیز به عنوان فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی خود را از جنس ورزش و قهرمانی می‌دانیم.

وی افزود: به جرات می توان گفت ورزش زورخانه ای از جمله ورزش هایست که باعث هم‌گرایی بهتر و مطلوب‌تر در دو رشته همگانی و قهرمانی می‌شود و قطعا با این هم‌گرایی می‌توان در جهت رشد و توسعه ورزش همگانی گام موثری برداشت.

وی گفت: دومین همایش بین‌المللی ورزش همگانی به اعتقاد من نسبت به اولین دوره خیلی ‌دقیق‌تر و مفیدتر بر پا شده است و این می‌تواند بستر مناسبی را برای رشد و توسعه ورزش همگانی در ایران و آسیا رقم بزند و پیشنهاد تاسیس دبیرخانه ورزش همگانی آسیا در ایران را در این همایش به مسوولان ورزش همگانی آسیا و جهان دادم و ایران می‌تواند کانون متمرکز خوبی برای توسعه ورزش همگانی در آسیا و این منطقه باشد، زیرا ما شرایط و زمینه‌های خوبی را برای توسعه ورزش همگانی در کشور داریم و ورزش همگانی در ایران از توجهات بالایی برخوردار است.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)