• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۷۰۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۲
بین الملل » تحلیلی

نبرد قضات دادگاه آمریکا با ترامپ بر سر فرمان ضد مهاجرتی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، جدال بین دستگاه قضایی آمریکا و رئیس جمهور این کشور بر سر فرمان اجرایی ضد مهاجرتی وی وارد مرحله جدیدی می شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نخستین نبرد خود بر ضد دستگاه قضایی این کشور را آغاز می کند. این گزارش می افزاید پس از آن که سیستم قضایی آمریکا تعلیق فرمان ضد مهاجرتی دونالد ترامپ را تایید کرد وی وارد نزاع با دستگاه قضایی می شود. رئیس جمهور آمریکا هنوز به طور کامل خلع سلاح نشده است و می تواند تصمیم گیری در خصوص این فرمان را به دادگاه عالی این کشور ارجاع دهد. کمتر از یک ماه پس از مراسم تحلیف، دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا با صدور چند فرمان اجرایی از جمله به تعلیق درآوردن موقت ورود شهروندان هفت کشور از جمله ایران، عراق، سودان، سومالی، سوریه، یمن و لیبی به آمریکا و ممنوع الورود کردن دائمی شهروندان سوری سبب شد نزاعی بین وی و دستگاه قضایی آمریکا شکل بگیرد. امروز دادگاه تجدید نظر فدرال تصریح کرد شواهدی در خصوص تایید دستور دونالد ترامپ وجود ندارد. بر این اساس سه تن از قضات دادگاه تجدید نظر سانفرانسیسکو، به طور متفق القول اعلام کردند درخواست دولت فدرال به نمایندگی از رییس جمهوری آمریکا درخصوص منع ورود اتباع کشورهای مذکور به خاک آمریکا هیچ گونه توجیه قانونی ندارد و این دستور را رد کردند. 
ویلیام کانبی، ریچارد کلیفتون و میشل فریدمن سه تن از قضات دادگاه تجدید نظر سانفرانسیسکو هستند که متفقا عدم وجود دلایل و یا شواهد کافی مبنی بر مشارکت اتباع این کشورها در عملیات تروریستی را تائید کرده اند. با این وجود دونالد ترامپ اعلام کرده است قصد کوتاه آمدن از فرمان اجرایی خود را ندارد. وی در صفحه توئیتر خود نوشت:« موضوع اصلی مسئله امنیت ملی و مردم آمریکا است، بنابراین وعده دیدار در دادگاه.» دعوای حقوقی در سیاتل و در پی شکایت از دستور اجرایی دونالد ترامپ به قاضی فدرال آغاز شد. باب فرگوسن، دادستان کل واشنگتن می گوید:« آزادی مذهب در قانون اساسی آمریکا به رسمیت شناخته شده است، ولی دونالد ترامپ با صدور این فرمان آزادی مذهب را مورد تعرض قرار داده است.» وی می افزاید:« رییس جمهور آمریکا دو راه پیش رو دارد که باید یکی را انتخاب کند، یا به این دعوای حقوقی ادامه دهد یا فرمان اجرایی خود را پاره کند و از اول شروع کند. من اکیدا به وی توصیه می کنم راه دوم را انتخاب کند.» روی لیتل، استاد حقوق دانشگاه کالیفرنیا می گوید:« این دعوای حقوقی پایان خوشی برای دونالد ترامپ نخواهد داشت.» وی تصریح کرد: « تصور می کنم اگر موضوع به دادگاه عالی آمریکا ارجاع شود، ممکن است دونالد ترامپ با خطر جدی تری یعنی رای مخالف روبرو شود. اگر وی استراتژیک فکر کند تا این مرحله پیش نخواهد رفت ولی به نظر می رسد، رییس جمهور جدید از رویارویی با همه هیچ واهمه ای ندارد.» دونالد ترامپ چهارده روز مهلت دارد تا از دادگاه فرجام سانفرانسیسکو بخواهد در رای خود تجدید نظر کند که این امر با افزودن تعداد و یا تغییر در ترکیب قضات ممکن خواهد شد. ولی با وجود این راه حل نهایی پیش روی دونالد ترامپ فرجام خواهی از دادگاه عالی آمریکا است. به نظر می رسد قضات حقوق بشر آمریکا از رای صادره توسط دادگاه تجدید نظر سانفرانسیسکو رضایت دارند. یکی از این قضات می گوید رای صادره نشان داد همه افراد حتی رئیس جمهور در برابر قانون یکسان و برابر هستند و این رای سبب اطمینان خاطر اتباع کشورهای شده است که به عنوان مهاجر در آمریکا سکونت دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری باند سارقان ۲۰۰ میلیاردی کابل برق در شهرکرد
رقیبان تیم ملی فوتسال در جام ملت‌های آسیا مشخص شدند
نمایش فیلم «بچه مردم»؛ گامی برای تغییر نگاه جامعه به فرزندان بهزیستی
پویش روایت بوشهر، صدای کارآفرینان برگزار می‌شود
انعکاس مراسم ورزش صبحگاهی مدرسه شهید کاوه از شبکه خبر
ساخت سکوی نوین برای جذب سرمایه جمعی در طرح‌های کلان
کشف ۷ دستگاه ماینر از یک منزل مسکونی در زنجان
رادیو صدای خراسان جنوبی در رویداد ملی «ایران‌جان»
پیگیری ساماندهی برج چرمنه سمنان
نگاهی به برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ
الزام تبدیل اسناد دفترچه‌ای به سند تک‌برگ برای دریافت خدمات دولتی
تجلی ولایتمداری و بصیرت مردم رامیان در راهپیمایی ۱۳ آبان
شرایط جوی پایدار تا اوایل هفته آینده در گیلان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
تأکید استاندار همدان بر بهره‌برداری قانونمند و مسئولانه از معادن استان
روایت ایران قوی در راهپیمایی ۱۳ آبان
بازداشت ۲۳۳ سارق و مالخر و کاهش ۵۳ درصدی سرقت در پایتخت
ممنوعیت سوزاندن بقایای مزارع و محصولات کشاورزی در خوزستان
تجلیل از واحد‌های تولیدی و مدیران کنترل کیفیت نمونه در قزوین 
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)