• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۸۴۶۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
استان ها » علمی و فرهنگی

تقدیر سازمان بهداشت جهانی از برنامه کیش و زندگی

سازمان بهداشت جهانی از برنامه کیش و زندگی به دلیل پرداخت ویژه به موضوع پیشگیری از بیماری هپاتیت C تقدیر کرد.


تقدیر سازمان بهداشت جهانی از برنامه کیش و زندگیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سازمان بهداشت جهانی در قالب گزارش ماهیانه سال 2017  در ستون " دستاورد بزرگ این ماه" (This month’s great achievement) خود از برنامه کیش و زندگی صدا و سیمای مرکز کیش به تهیه کنندگی سارا رضایی که با دعوت از پروفسور موید علویان، ریس شبکه ملی هپاتیت ایران  به موضوع هپاتیت C پرداخت  قدردانی کرد.
وب سایت NOhep News  با استناد به گزارش سازمان بهداشت جهانی در ستون خبری "دستاورد بزرگ این ماه"  (This month’s great achievement) با اشاره به انعکاس حرکت رسانه ای " پروفسور سید مؤید علویان "  از اقدام برنامه تلویزیونی کیش و زندگی تقدیر کرد و با اشاره به اهمیت بالای اطلاع رسانی در خصوص پیشگیری از هپاتیت سی در جهان نوشت : " پروفسور سید مؤید علویان از خاورمیانه با اهدا و الصاق نماد مبارزه با هپاتیت c به مجری و عوامل برنامه تلویزیونی کیش و زندگی حرکت خوبی کرد و بهترین راه پیشگیری از هپاتیت ، اطلاع رسانی به عامه مردم از رسانه ملی است  .
در مراسم تقدیر از عوامل برنامه کیش و زندگی مرکز کیش که با حضور ریس شبکه ملی هپاتیت ایران و رئیس مرکز بیماریهای کبدی خاورمیانه و همچنین دکتر خلخالی رئیس بیمارستان جزیره کیش برگزار شد، پروفسور سید موید علویان با تقدیر از تلاش صدا و سیمای مرکز کیش برای توسعه مباحث پیشگیری از بیماری ها گفت: هپاتیت C  یکی از بیماری هایی است که بر اساس توافقات بین المللی باید تا سال 2030 ریشه کن شود و  بر اساس برنامه ریزی ها، کشورمان قصد دارد تا زمان معین شده درصد ابتلای این بیماری را به کمتر از پنج صدم درصد برساند.
 رئیس مرکز بیماریهای کبدی خاورمیانه افزود: در این راستا رسانه یکی از ابزارهای مهمی است که می تواند به تحقق برنامه ریزی های کشور برای ریشه کن کردن بیماری هپاتیت C  کمک  کند.
ریس شبکه ملی هپاتیت ایران با تاکید بر دستاوردهای پزشکی کشورمان در حوزه بهداشت و درمان و علاقه مندی شرکت ها و سازمان های بین المللی برای حضور و همکاری در ایران  بیان کرد: برنامه تلویزیونی کیش و زندگی صداوسیمای کیش در راستای پرداختن به موضوع بهداشت و درمان ، به موضوع هپاتیت سی و آگاهی بخشی به مردم درباره این موضوع پرداخت که این برنامه به سرعت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شد و مورد توجه سازمان بهداشت جهانی در سال 2017  قرار گرفت.
محمد خلخالی رئیس بیمارستان کیش هم در این مراسم سه رکن امنیت، سلامت و آموزش را از عوامل اصلی رشد شاخص های توسعه یافتگی دانست و گفت: صدا و سیمای مرکز کیش در چند سال اخیر با توجه ویژه به مقوله بهداشت و درمان توانسته است به تحقق اهداف حوزه سلامت در جزیره کیش کمک کند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش هم با تاکید بر اینکه مسائل حوزه بهداشت و درمان از اولویت های برنامه سازی در مرکز کیش است گفت: قریب به یک سال است که برنامه کیش و زندگی با موضوع مسائل مربوط به خانواده تولید و پخش می شود که تاکید ویژه ای هم به معرفی و پیشگیری از بیماری ها دارد.
محمد قاریان پور افزود: رسالت صدا و سیما در زمینه آگاه سازی جامعه به منزله یک دانشگاه عمومی است که  در همه حوزه های زندگی خانوادگی و اجتماعی به مردم اطلاع رسانی می کند.

وی  بیان کرد: برای معرفی کردن جزیره کیش به عنوان پایلوت مبارزه و ریشه کن کردن بیماری های مرتبط با هپاتیت و کبد ، آماده همکاری با سازمان ها و ادارات مختلف هستیم . 
در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبود از عوامل برنامه کیش و زندگی تشکر و قدردانی شد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
به عنوان یک ایراتی این افتخار را به همه ایرانیان تبریک میگویم. خونه من قلب من . کیش و زندگی
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش الیت 
قدردانی از صبر و استقامت خانواده شهدا در بوکان
ورزشی‌های دوم آذر ماه در استان سمنان
طرح نوین علمی در زنجان
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
مسابقات شطرنج قهرمانی استان در کوچصفهان
یادواره‌ای به یاد شهدا در خرمدره
الیت بدون شعله‌های آتش 
تشییع شهدای گمنام همزمان با ایام فاطمیه در آذربایجان‌غربی
بسته خبر‌های کوتاه دوم آذر ۱۴۰۴
کاهش ذخایر خونی در آذربایجان شرقی
کمک خیران برای ساخت ۲ کلاس درس در ویر سلطانیه
همایش فاطمی دانش آموزان زنجانی
شکست رکورد ملی در گلریزان ارومیه
عاشقانه‌ای به یاد شهدا در زنجان
وضعیت بنفش هوای کلانشهر تبریز
ایلام در آستانه میزبانی از نخستین نمایشگاه ملی صنایع کوچک و متوسط
خاموشی ماینر‌های قاچاق در مهاباد
اجرای نمایش قطره‌ای که دریا شد در بویین میاندشت
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
بناب، آلوده ترین شهرستان آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)