پخش زنده
امروز: -
مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : سوسیس کالباس گیاهی ، محصول سلامت محور است .
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، مرکز فارس ، رزمجو با بیان اینکه مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس
گیاهی بیشتر غلات و سویا است ، گفت : علاوه بر این مواد، از طعم دهنده ها و چاشنیها
نیز در این سوسیس و کالباس استفاده شده است.
وی با اشاره به اینکه در این محصول از افزودنیهای غیر مجاز استفاده نشده است ، افزود: از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونههای گوشتی هیچ تفاوتی ندارد ومشابه گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری ۳۰ تا ۴۵ روز را دارد که سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا ۶ ماه بالا برد.
وی گفت : تصمیم بر این است سوسیس و کالباس گیاهی را برای گروههای سنی ۳ تا ۵، ۵ تا ۱۲ ، ۱۲ تا ۱۸ سال و غیره نیز تولید کنیم.
سرمایه گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی هم با اشاره به اینکه تکنولوژی تولید سوسیس و کالباس گیاهی، تنها در کشورهای کانادا، آلمان، امریکا، استرالیا و انگلستان وجود دارد ، گفت: ایران، ششمین کشوری است که این تکنولوژی را در اختیار دارد .
بهمنی افزود : این کارخانه روزانه افزون بر 20 هزار کیلوگرم انواع سوسیس و کالباس با طعم های گیاهی تولید می کند که به زودی زمینه صادرات آن نیز فراهم می شود