• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۸۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال
مدارک مورد نیاز و مهلت ارسال مدارک باشگاه ها؛

نامه مهم دبیر کل به باشگاه های حاضر در لیگ قهرمانان

دبیر کل فدراسیون با ارسال نامه ای به مدیران عامل باشگاه های استقلال خوزستان، پرسپولیس تهران، استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان مدارک لازم و مهلت ارسال آنها را اعلام کرد.

نامه مهم دبیر کل به باشگاه های حاضر در لیگ قهرمانانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛ علیرضا اسدی- دبیر کل فدراسیون، با ارسال نامه ای به باشگاه های حاضر در رقابت های  لیگ قهرمانان آسیا مدارک لازم جهت ثبت نام بازیکنان و اعضای کادر فنی را به شرح ذیل اعلام کرد.
با توجه به مکاتبات قبلی صورت گرفته در رابطه با ثبت نام بازیکنان و کادر فنی باشگاه های حاضر در لیگ قهرمانان سال 2017، به پیوست نامه مورخ 14 دسامبر 2016 کنفدراسیون فوتبال آسیا در همین رابطه ارسال می شود.
در همین رابطه مقتضی است تا مدارک مورد نیاز ذیل را جهت ثبت نام بازیکنان و کادر فنی باشگاه با توجه به مواد 7/25 و 28 دستورالعمل اجرائی مسابقات AFC در قالب فرمت jpeg و در دو فایل مجزای Players  و Officials به همراه فولدرهای جداگانه برای هر نفر و به نام آنها جهت ثبت نام به صورت آنلاین در سایت ثبت نام بازیکنان و کادر فنی AFC  قبل از تاریخ 25 دی 1395 به دپارتمان روابط بین الملل فدراسیون فوتبال ارسال کنید.
- مدارک لازم جهت ثبت نام بازیکنان: عکس رنگی سایز پاسپورت در سه ماه اخیر، کپی رنگی پاسپورت معتبر، کپی رنگی کارت ملی، کپی قرارداد بازیکن با باشگاه، ITC در صورت نیاز، فرم MOU برای بازیکنان دارای قرارداد آماتور.
- مدارک لازم جهت ثبت نام کادر فنی: عکس رنگی سایز پاسپورت در سه ماه اخیر، کپی رنگی پاسپورت معتبر، کپی رنگی کارت ملی، مدرک تحصیلی/ آموزشی مورد نظر مانند مدرک مربیگری و غیره با توجه به پیوست 5 از دستورالعمل اجرائی مسابقات AFC .
علاوه بر این با توجه به ماده 24 از آئین نامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال 2017 هر باشگاه موظف به ثبت نام حداقل 18 بازیکن و حداکثر 30 بازیکن است که الزاماً سه نفر از آنها می بایست دروازه بان باشند. بعلاوه باشگاه  ها می توانند تا سقف 20 نفر کادر فنی را در لیست خود ثبت نام کنند.
همچنین در رابطه با جایگزینی و اضافه کردن بازیکن بعد از مهلت نهایی AFC  (23 ژانویه 2017) توجه مدیران عامل باشگاه ها را به مواد 1/4/24 ، 2/4/24 ، 4/4/24 ، 5/4/24  از آئین نامه اجرائی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال 2017 جهت بهره  برداری جلب می کند.
شایان ذکر است مسئولیت عدم ارسال مدارک فوق الذکر قبل از مهلت مقرر جهت ثبت نام بازیکنان و کادر فنی در مسابقات لیگ قهرمانان 2017 که منجر به حذف باشگاه از مسابقات می شود به عهده باشگاه ها بوده و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هیچ گونه مسئولیتی در رابطه با ارسال مدارک بعد  از موعد مقرر نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)