درپی حمایت نامحدود از گروه های تروریستی؛
کسری بودجه 28 میلیارد دلاری قطر
وزارت دارائی قطر برای جبران کسری بودجه اقدام به کاهش دستمزدها و هزینه های جاری کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل روزنامه الیوم السابع کسری بودجه امیر نشین قطر به بیش از بیست و هشت میلیارد ریال می رسد که دولت با اقداماتی در صدد جبران آن است.
پایگاه اینترنتی الیوم السابع در گزارشی به قلم هبه حسام نوشت پیش بینی ها درباره بودجه امیر نشین قطر نشان می دهد کسری بودجه این کشور به بیست و هشت میلیارد و سیصد میلیون ریال می رسد و همین امر وزارت دارائی قطر را وادار کرد چند اقدام به عمل آورد تا این کسری را کنترل کند. از جمله اینکه حقوق و دستمزدها را از چهل و نه میلیارد و پانصد میلیون ریال در بودجه 2016 به چهل و هشت میلیارد ریال در بودجه سال 2017 کاهش دهد. علاوه براین هزینه های جاری دولت از پنجاه و هشت میلیارد و پانصد میلیون ریال در سال گذشته به پنجاه و دو میلیارد و نهصد میلیون ریال کاهش یابد.
در این زمینه علی شریف العمادی وزیر دارائی قطر در پایگاه اینترنتی وزارت دارائی تاکید کرد دولت کسری بودجه پیش بینی شده را از طریق انتشار اوراق قرضه در بازارهای داخلی و جهانی جبران می کند بی آنکه به ذخایر و سرمایه گذاریهای کشور متوسل شود.
وی افزود تلاشهای فراوانی از سوی دولت به عمل می آید که تورم را تحت کنترل قرار دهد و این امر از طریق هماهنگ سازی بین سیاست مالی و سیاست پولی با تقویت همکاری بین وزارت دارائی و بانک مرکزی قطر انجام می شود.