• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۰۸۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
استان ها » اجتماعی
هرمزگان

آیین صبحگاه مشترک نیروهای نظامی وانتظامی با حضور امیر سرلشکر صالحی

آیین صبحگاه مشترک نیروهای مسلح ، صبح امروز در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  در بندرعباس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم گفت :  امروز نیروی مسلح ما خط مقدم دفاعی از آرمان های مقدس انقلاب اسلامی در منطقه و جهان است .
امیر سرلشکر صالحی افزود : عمق دفاعی نیروی مسلح جمهوری   اسلامی مردم و بسیج است، درحالیکه در بیشتر کشورها نیروی مسلح ابزاری برای دفاع از حکومتهای آن کشور با انگیزه های ملی و وطنی است که اغلب یک بار مصرف ، و کمتر از 20 روز قادر به مقاومت هستند، چون ملت پشت آنها نیست .
 وی گفت : تکیه به بیگانه اگر به یک باور تبدیل شود یک بلای ناشناخته است که عده ای در منطقه به آن دچار هستند و تصور می کنند خودشان در حال جنگ هستند .
تنها کسانی می توانند طعم شیرینی خودباوری را درک می کنند که خود را از قید بیگانگانان نجات دهند همانگونه که در ایران اسلامی ما اتفاق افتاد و همه این ها متکی به رهبری وخواست خداست . 
فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران  افزود : وقتی برخی اتفاقات را که در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی بازگو کردم ایشان فرمومدند هر چه هست از خداست و این قدرتی است که به نیرویهای مسلح ما اهدا شده است .
امیر سرلشکر صالحی گفت :  نیرو های مسلح   ما  به عنوان خط مقدم در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ایستاده اند و عمق راهبردی آنها حمایت مردم و رهبری بی بدیل رهبر انقلاب اسلامی است و به این جهت در برابر دنیای استکبار ایستاده اند .
 وی افزود : شاید مدت تعهدات بین المللی ، زمانی بود برای ابرقدرت های پوشالی، که ابر قدرت نسیتند ، ابر زورگو هستند،  این تعهدات بین المللی را فرصتی برای مهار کردن نیروهای انقلابی می بینند تا آنها را ببلعند و این برای انقلاب اسلامی نشدنی است .
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران  گفت : اقتدار یک کشور فقط مقایسه سلاح و ابزار نیست اگر مقایسه ابزار به عنوان یک توان رزمی و باور حاکمیت و زور مطرح بود سالهای سال ما را بلعیده بودند .
 امیر سرلشکر صالحی  افزود : خط مقدم ما نیروهای مسلح آزموده ، دینی و تجربه دار هستند که شکوفایی و استعداد تولیدات بومی دارند و به کسی وابستگی ندارند .
 وی گفت :  وابستگی بیماری است که بیمار خودش حس نمی کند و تا پشتش خالی شد همه چیز فرو می ریزد .
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود :  جوانان ما در شکوفایی علمی قادراند هر چیزی را تولید و خلق کنند و به صورت بومی آن را اداره کنند و این دشمن را نگران و عصبانی میکند و نمی خواهند این باور برای منطقه الگو باشد همانطور که توانستند آنها را سرکوب وآرام کنند .
 امیر سرلشکر صالحی  گفت : انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) آغاز شد و استمرار آن به وسیله رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا در حال شکوفایی و اوج گرفتن است .
وی افزود: دشمن بر این باور است که قدرت جمهوری اسلامی ایران ، قدرتی جهانی است که همه مستضعفان جهان به آن می پیوندند و با امید با این قدرت جهان را در دست خواهند گرفت وآنها از این  موضوع در هراسند . 
 دراین آیین امیر سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران از نیروهای مسلح استان هرمزگان مستقر در صبحگاه منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران سان دید.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران از نمایشگاه توانمندی های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در محل برگزاری صبحگاه مشترک دیدن کرد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سوخت گیری با کارت‌های جایگاه‌ها
تأمین و ذخیره‌سازی نهاده‌های دامی در کردستان
چراغ جایزه ادبی نیما در مازندران افروخته شد
برگزاری مسابقات ژیمناستیک در اصفهان
رونمایی از پوستر سی و پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی
اجرای مرحله جدید آسفالت مسیر‌های روستایی الموت غربی
ایران در حال ورود به مرحله سالمندی است
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
بررسی روند آموزشی و تجربیات تخصصی مدارس زارچ
تربیت مدیران کارآمد؛ اولویت دولت در مازندران
پیشرفت فیزیکی ۶۲ درصدی واحد‌های مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
برگزاری یادواره شهدای اقتدار در هرمزگان
معضل حاشیه‌نشینی با تغییر نگرش قابل‌حل است
کشف و ضبط بیش از ۷۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مهاباد
مجمع عمومی هیات ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی سمنان
آخرین رویداد‌های ورزشی سیستان و بلوچستان
کمک یک میلیارد ریالی جوانان هیئتی مجومرد به نیازمندان
مهریز، الگوی مشارکت مردمی در اجرای طرح‌های زکات
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی
مراسم قرعه‌کشی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در روستای اوندر کوهسرخ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
معاون رئیس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)