به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کولانی با اشاره به اینکه طرح پایلوت کاداستر در شهرستان صحنه از طریق نقشه

برداری زمینی انجام میگیرد افزود: معمولا اجرای کاداستر در اراضی زراعی با استفاده از عکس هوایی انجام میگیرد ولی در سطح باغات بدلیل مشخص نبودن حدود باغات و قطعات از طریق نقشه برداری زمینی انجام میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای پایلوت طرح مذکور در ابتدا جهت آشنایی با روند اجرای کار و شناسایی مشکلات حقوقی در یک سطح کم به عنوان پایلوت طی انجام مراحل تشریفات قانونی و انتخاب شرکت مشاور گاماسیاب در سطح باغات استارت کار زده شده که از پیشرفت فیزیکی 40 درصدی برخوردار میباشد.
کولانی با بیان اینکه زمینه اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی بر اساس سند راهبردی فراهم شده تصریح کرد: با تاسیس اداره مهندسی و حدنگاری در مدیریت امور اراضی و تشکیل کمیته فنی( کارشناس نقشه برداری، GIS، تفسیر عکس هوایی، ،IT، RSو کارشناس تولیدات گیاهی) همچنین تشکیل کارگروه استانی کاداستر از همکاری معاونتهای مرتبط و سازمانهای دخیل در امر کاداستر اراضی زمینه اجرای طرح بوجود آمده است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اقدامات لازم در جهت اجرای هرچه بهتر طرح کاداستر انجام شده گفت: در ابتدا با انعقاد قرارداد با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در سطح 300 هزار هکتار عکس هوایی شهرستان کرمانشاه تهیه گردیده است.
گفتنی است طرح کاداستر به مجموعهای از عملیات فنی، مهندسی، ممیزی، ثبتی و حقوقی که محدوده و موقعیت املاک را مشخص نموده و ارتباط جغرافیایی آنها را با یکدیگر نشان میدهد اطلاق می شود.