• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۳۴۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال
لیگ برتر فوتبال؛

فرکی: فغانی افتخار ایران است

سرمربی تیم سایپا گفت: فغانی فقط متعلق به فوتبال ایران نیست بلکه او نماینده ایران در سطح جهان است

فرکی: فغانی افتخار ایران استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حسین فرکی در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل تراکتورسازی با تسلیت ایام عزاداری افزود : از مردم تشکر می‌کنیم که در روز تاسوعا به ورزشگاه رفتند و عظمت و بزرگی این روز عزیز را به نمایش گذاشتند. دست مردم درد نکند. هیچ چیزی نمی‌توانست این روز را خوب به مردم جهان بشناساند. این اتفاق خوبی برای شیعیان بود.
او گفت: خوشحالم که بعد از یک وقفه طولانی که به خاطر بازی‌های تیم ملی به وجود آمد باز هم آماده بازی‌ می‌شویم. البته تیم ملی هم دو بازی خوب انجام داد و دو پیروزی دلچسب به دست آورد که  به ملی ‌پوشان، دست‌اندرکاران ورزش، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش تبریک می‌گویم و امیدوارم حضور ما در جام جهانی تا پیش از آخرین بازی‌ها قطعی شود. 
سرمربی سایپا افزود: فردا هم یک بازی حساس با تراکتورسازی داریم که بعد از دیدارهای امروز به نوعی شروع لیگ به حساب می‌آید. ما آماده این بازی هستیم و با توجه به اینکه تا پیش از تعطیلی  لیگ بخاطر بازی تیم ملی با سوریه 3 بازی در لیگ و یک بازی در جام حذفی داریم می‌دانیم که کار ساده‌ای نخواهیم داشت چون زمان برای استراحت کردن کم است اما ما این آمادگی را داریم که فردا شروع خوبی مقابل تراکتورسازی صدرنشین داشته باشیم. 
وی ادامه داد: در این مدت تمرینات خوبی انجام دادیم و بازی‌های تدارکاتی مناسبی برگزار کردیم و می‌دانیم حریف فردای ما حریف قدری است که متفاوت‌تر از سال‌های قبل بازی می‌کند. این تیم بازیکنان خوبی دارد و نتایج خوبی هم گرفته و امیدوارم که فردا سه امتیاز را بگیریم تا در جدول خودمان را بالا بکشیم.

فرکی در مورد اینکه از نتایج تیمش رضایت ندارد، گفت: ‌بله ما صد در صد راضی نبودیم. با وجود شروع خوبی که در لیگ داشتیم می‌توانستیم در ادامه مسابقات بیشتر امتیاز بگیریم که اینطور نشد. مدیران هم به این نتیجه رسیدند که باید در ادامه لیگ نتایچ بهتری بگیریم. بعد از وقفه طولانی مسابقات ، سه بازی در لیگ و یک بازی در جام حذفی داریم و سپس لیک بخاطر بازی با سوریه دوباره با یک وقفه روبرو می‌شود. سه بازی دشوار مقابل استقلال، تراکتورسازی و سپاهان در پیش داریم و در یک دیدار جام حذفی هم به میدان می‌رویم. امیدوارم بتوانیم نتایج‌مان را جبران کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا در مورد اینکه گفته می‌شود مدیران این باشگاه به او اولتیماتوم دادند و اینکه چقدر برای جام حذفی اهمیت قائل است، گفت: اولتیماتومی به من داده نشده است. جام حذفی هم یک راه میانبر برای کسب سهمیه است و مثل خیلی از تیم‌ها که خودشان را برای این مسابقات آماده کرده‌اند ما هم به دنبال کسب موفقیت و اخذ نتیجه هستیم.
فرکی در مورد حساسیتی که هواداران تراکتورسازی روی علیرضا فغانی دارند و اینکه آیا از انتخاب این داور برای بازی فردا ناراحت نیستند، گفت: در نشست قبلی خود به خاطر اشتباهاتی که در دیدار مقابل صبا از سوی داور رقم خورد به این مسئله انتقاد کردم. می‌دانستیم این مسئله سودی برای ما ندارد ولی می‌توانست روی عملکرد داوران در دیدارهای بعدی تاثیر مثبت بگذارد. شما دیدید در بازی قبل در صحنه‌ای متحمل اشتباه شد که داور بعد از سه بازیکن نزدیک‌ ترین فرد به اتفاق رخ داده بود.

وی افزود: فغانی بعد از اتفاقاتی که در لیگ چهاردهم افتاد و اعضای تراکتورسازی به قضاوت این داور اعتراض داشتند برای نخستین بار از آن زمان قضاوت بازی‌های تراکتورسازی را به عهده گرفته است. فغانی متعلق به فوتبال ایران نیست بلکه او نماینده ایران در سطح جهان است. او شایستگی‌هایش را نشان داده و هر تیمی آرزو دارد قضاوت‌ مسابقاتش بر عهده این داور باشد. این واقعیتی غیرقابل کتمان است. 
سرمربی سایپا ادامه داد: وی برای بهترین بازیکنان و مربیان دنیا قضاوت می‌کند و نمره قبولی می‌گیرد. قضاوت این داور در مسابقات ما باعث افتخارمان است و خوشحالیم که او بازی ما را قضاوت می‌کند. امیدوارم فردا هر نتیجه‌ای که رقم می‌خورد داور نقشی در آن نداشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)