• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۱۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶
اقتصادی » آب و انرژی

24 میلیارد دلار طرح نیمه تمام در بخش آب و آبفا وجود دارد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: حدود 24 میلیارد دلار در بخش آب و آبفا طرح نیمه تمام وجود دارد که سهم بخش آب و فاضلاب به تنهایی 19 میلیارد دلار است.

به‌ گزارش خبر گزاری صدا و سیما از پایگاه اطلاع ‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "علی‌اصغر قانع" در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و آب و فاضلاب کشور در یک نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه به‌رغم شرایط نامناسب مالی صنعت آب و آب و فاضلاب حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در این دوره از نمایشگاه بسیار خوب بوده است.

وی افزود: با اینکه عمده شرکت‌های حاضر در نمایشگاه دارای مطالبات مالی از شرکت‌های آب و فاضلاب هستند، اما با این اوصاف حضور چشمگیری در نمایشگاه پیدا کرده‌اند.

قانع تصریح کرد: حضور شرکت‌های خارجی برای ما بسیار حائز اهمیت است و این حضور چشمگیر آن‌ها در این دوره نشان می‌دهد که آن‌ها به اهمیت بازار ایران در زمینه آب و فاضلاب پی برده‌اند و امید است با مذاکراتی که صورت می‌گیرد بتوان با رفع موانع نقل و انتقال مالی شاهد سرمایه‌گذاری‌های بیشتر آنان در کشور باشیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به توانایی دولت برای اتمام این طرح‌ها گفت: در حال حاضر دولت کمتر از 500 میلیون دلار می‌تواند برای تکمیل این طرح‌ها کمک کند و ما در نهایت شاید بتوانیم 500 حدود میلیون دلار نیز از طریق شرکت‌های ذی‌ربط در این حوزه برای تکمیل این طرح‌ها کمک کنیم.

وی افزود: این شرایط بیانگر آن است که صنعت آب و آب و فاضلاب برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام نیازمند سرمایه گذاری خارجی است.
قانع تأکید کرد: اقتصاد طرح‌ها ‌باید به گونه‌ای باشد که بتواند بازدهی سرمایه را در پی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر به‌دنبال تکمیل تمامی طرح‌های آب و آب و فاضلاب در کشور هستیم باید به سمت اقتصادی کردن فعالیت‌ها برویم، در غیر این صورت، این صنعت توانایی ایستادن بر روی پاهای خود را ندارد.

وی در ادامه در مورد اعتبارات در نظر گرفته شده برای پروژه‌های آبرسانی گفت: در بخش‌های آبرسانی 121 طرح وجود دارد که حدود 1800 میلیارد تومان اعتبار برای آن‌ها مصوب شده است.

وی افزود: همچنین در زمینه آب و فاضلاب 1100 میلیارد تومان برای اجرای 226 طرح فاضلاب مصوب شده که البته تاکنون رقمی بابت آن تخصیص نیافته است.

قانع تصریح کرد: تاکنون حدود 700 میلیارد تومان از طریق انتشار اسناد خزانه اسلامی برای تصفیه مطالبات پیمانکاران تأمین شده است.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: در بخش روستایی نیز به‌دلیل آن که سال گذشته حدود 500 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای آبرسانی روستاها تخصیص یافت توانستیم عمده پروژه‌های بر زمین مانده را تکمیل کنیم.

وی ادامه داد: قرار است تا پایان سال حدود 2 میلیون و 100 هزار نفر از روستاییان کشور از آب سالم و پایدار برخوردار شوند که البته تا پایان شهریور حدود 800 هزار نفر از این جمعیت روستایی از آب شرب سالم و پایدار برخوردار شده‌اند.

وی در ادامه در مورد انتشار اوراق مشارکت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام روستایی اظهار داشت: حدود 600 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام روستایی در حال آماده شده است که امیدوراریم در روزهای آتی برای اجرا به بانک عامل معرفی شود.

قانع خاطرنشان کرد: در زمینه نمک زدایی از آب دریاهای عمان، خلیج فارس و خزر نیز طرح‌هایی تا شعاع 100 کیلومتری این دریاها مطالعه شده و امیدواریم برای برنامه درازمدت 1420 حدود 2 میلیارد مترمکعب از آب این دریاها برای مصرف شرب شیرین سازی شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 50 قرارداد خرید تضمینی آب شیرین در کشور داریم که حدود 260 هزار مترمکعب در شبانه روز آب شرین تولید می‌کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در پایان در مورد طرح‌های تصفیه فاضلاب و بازچرخانی آب گفت: 26 طرح تصفیه خانه فاضلاب تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد و حدود 420 هزار مترمکعب در شبانه روز پساب فاضلاب تصفیه می‌شود. در حال حاضر 4 طرح از این 26 طرح اشاره شده به بهره‌برداری رسیده است که امید است تا پایان سال بقیه نیز به پایان برسند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)