• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۵۲۶۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۴
بین الملل » سیاسی

عربستان برای پرداخت حقوق کارکنان خارجی پول ندارد

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیمابه نقل ازپایگاه اینترنتی میدل ایست آی (eye) ؛ کارگران پاکستانی در عربستان چند ماه است حقوق خود را دریافت نکرده اند و شرکت ها نیز اعلام کرده اند پولی برای پرداخت حقوق ندارند. چند پاکستانی که مقیم شهرهای عربستان هستند به این پایگاه اینترنتی گفتند کارفرمایان ماههاست حقوق دهها هزار نفر را پرداخت نکرده اند و اوضاع به طور فزاینده در حال بدتر شدن است. دولت خان چهل ساله از منطقه سوات در شمال پاکستان گفت هشت ماه است حقوق ماهیانه هفت هزار و پانصد ریالی (دو هزار دلاری) خود را دریافت نکرده است. وی هشت سال است در سمت کارمند بهداشت و ایمنی در شرکت ساختمان سازی «سعودی أوجیه» - یکی از بزرگترین شرکت های خصوصی عربستان-کار می کند. این شرکت هشتصد میلیون دلار به کارکنانش بدهکار است.

عربستان سعودی سال 215 با کسری بودجه بی سابقه نود و هشت میلیارد دلاری روبرو شد. این کسری بودجه عمدتا ناشی از کاهش قیمت نفت است. فعالیت بسیاری از شرکت های ساختمانی به حالت تعلیق در آمده یا متوقف شده است.
خان که در شهر بندری جده زندگی می کند می گوید یکی از پنجاه هزار کارمند شرکت سعودی أوجیه است که از تابستان سال گذشته حقوق نگرفته اند.
وی در یک کمپ کار زندگی می کند که کرایه اش معادل صد و سی و سه دلار در ماه است. وی به سبب آنکه هشت ماه حقوق دریافت نکرده است،اکنون برای محل زندگی و تامین هزینه های غذا به دوستانش وابسته است.
خان نیز مانند بسیاری از کارگران خارجی در عربستان، بیشتر درآمد ماهانه خود را به پاکستان می فرستد و این پول برای گذران زندگی همسر و پنج فرزندش حیاتی است.
«بانک دولتی پاکستان» ماه ژوئیه اعلام کرد عربستان بزرگترین منبع ارسال پول افراد شاغل در خارج از کشور است.
پاکستانی های مقیم عربستان در سال مالی 2015 -2016 ، نوزده میلیارد و نهصد میلیون دلار پول برای کشورشان ارسال کردند.
در فاصله سالهای دو هزار و یازده تا دو هزار و پانزده، بیش از یک میلیون و ششصد هزار پاکستانی برای کار به عربستان سفر کردند.
ماه گذشته مشخص شد مقامات هندی در جهت تامین مواد غذایی مورد نیاز ده هزار نفر از شهروندان خود اقدام کرده است. این افراد، شغل خود را از دست داده اند و در آستانه مردن از گرسنگی در عربستان قرار دارند.
پس از آن بود که سلمان پادشاه عربستان هفته گذشته به شرکت سعودی أوجیه دستور داد حقوق کارکنانش را بپردازد.
با وجود این دستور دربار عربستان، افرادی مانند خان این احساس را ندارند که به دریافت حقوق خود نزدیک تر شده اند.
وی افزود مقامات عربستانی تاکنون به وعده های خود که این شرکت حقوقشان را پرداخت خواهد کرد عمل نکرده اند.
خان افزود: «برخی مقامات عربستانی آمده و به ما گفته اند برای ما پول می آورند ولی آنها سه ماه است این حرف را می زنند. ما تاکنون حتی یک ریال هم از آنها دریافت نکرده ایم.»
صد و پنجاه نفر از کارکنان شرکت سعودی أوجیه ماه ژوئیه با آتش زدن خودروها، مقابل دفاتر این شرکت در جده به اعتراض پرداختند.
این نخستین بار نبود که کارکنانی که حقوق نگرفته اند خودروهای این شرکت را آتش زدند. کارکنان شرکت ساختمانی «گروه بن لادن» نیز ماه مه در اعتراض به دریافت نکردن حقوق خود اتوبوس ها را آتش زده بودند.
فشارهای ناشی از پرداخت نشدن حقوق موجب شده است دست کم یک کارمند پاکستانی به زندگی خود پایان دهد.
این فرد چهار ماه بود در شهر ریاض، ارزیاب شرکت بهداشتی سِماک بود و شرکت پرداخت حقوق ماهانه 1333 دلاری وی را متوقف کرده بود.
این شخص با مراجعه به سفارت پاکستان خواستار کمک شده بود ولی به وی گفته شد این مشکلی است که کارگران زیادی در سراسر عربستان با آن روبرو هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)