تولید چای شیرین با قند طبیعی استویا + گزارش
پژوهشگران مازنی نخستین بار در کشور چای با قند طبیعی گیاه استویا تولید کردند .
پژوهشگران مازنی نخستین بار در کشور چای با قند طبیعی تولید کردند .
پژوهشگر طرح تولید چای با قند طبیعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان
اینکه این چای با گیاه استویا ترکیب شده است گفت : گلبرگ های گیاه استویا با داشتن دی ترپن گلیکوزیدی به نام استویوزاید ، 300 برابر شیرین تر از ساکاروز یا قند معمولی است .
دهپور با اشاره به اینکه گیاه استویا سیکلامات کلسیم ، ساخارین و آسپارتام ندارد افزود : این چای به علت اینکه کالری تولید نمی کند برای افراد دیابتی نیز قابل استفاده است .
وی با اشاره به اینکه تکثیر گیاه استویا به علت غیربومی بودن و تولید نشدن بذر بسیار مشکل است افزود : با بهره گیری از روش کشت بافت ، گیاهچه های استویا در استان تولید شده است .
استویا بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است که 15 سال پیش وارد ایران شد و اهمیت ویژه ای در صنایع دارویی و غذایی دارد .