• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۵۸۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
بین الملل » آمریکا
در ادامه افشاگری های نامزدهای انتخاباتی آمریکا

سندرز ساختار ابرنمایندگان در حزب دموکرات را پوچ خواند

این نامزد دمکرات گفت بیش از چهارصد تن از ابرنماینده‌های حزب دموکرات 8 ماه پیش حمایت خود را از هیلاری کلینتون مسجل کرده بودند.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما به نقل از ای پی تی ان؛ برنی سندرز یکی از دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری حزب دموکرات در آمریکا گفت بیش از چهارصد تن از ابرنماینده‌های حزب دموکرات 8 ماه پیش از برگزاری اولین انتخابات درون حزبیِ ایالتی، حمایت خود را از هیلاری کلینتون مسجل کرده بودند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم 

بنابراین گزارش، با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات درون حزبی در ایالت کالیفرنیا، که قرار است سه شنبه 18 خرداد برگزار شود، برنی سندرز، یکی از دو داوطلب کسب نامزدی ریاست جمهوری از سوی حزب دموکرات، روز گذشته (سه شنبه) در شهر سنتاکروز در این ایالت سخنرانی انتخاباتی کرد و از ساختار ابرنمایندگان حزبی در حزب دموکرات به شدت انتقاد کرد و آن را ساختاری پوچ خواند که باید عوض شود. 
سندرز در بخشی از سخنرانی انتخاباتی خود در سنتاکروز گفت: برای این که به شما نشان دهم سامانه کنونی تا چه حد پوچ است، می گویم: هیلاری کلینتون حمایت بیش از چهارصد ابرنماینده را پیش از آن که هیچ کس (رقیب انتخاباتیِ) دیگر در گردونه رقابت ها باشد، دریافت کرد. 
به راستی، هشت ماه قبل از آنکه اولین رأی در آیوا به صندوق انداخته شود، تقریباً تمام ابرنماینده ها از هیلاری کلینتون حمایت کرده بودند. این سامانه ای پوچ است و ما با کمک یکدیگر، آن سامانه را تغییر خواهیم داد. 
سندرز در بخش دیگری از سخنانش گفت: ابرنماینده ها کسانی خواهند بود که تعیین می کنند نامزد حزب چه کسی است. این صرفاً حقیقتِ مطلب است. وی افزود: و آنچه من می خواهم به آن ابرنماینده ها بگویم این است که با توجه به سامانه ای که ما داریم - که سامانه ای پوچ  است - من از شما به عنوان ابرنماینده ها می خواهم که به دقت به این مسئله بنگرید که کدام نامزد و کدام ستاد انتخاباتی قادر است دونالد ترامپ را شکست دهد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم
برنی سندرز همچنین در سخنانی دیگر گفت: آمریکا تنها کشور بزرگ در دنیا است که برای تمام شهروندانش بیمه خدمات درمانی ندارد. 
سندرز که در آستانه برگزاری انتخابات درون حزبی در ایالت کالیفرنیا، به این ایالت سفر کرده است، روز گذشته طی سخنرانی در شهر «اِمِری ویل» در حضور شماری از کارکنان بخش بهداشت و درمان در این ایالت گفت: ما به دگرگونی اساسی در سامانه خدمات درمانی در آمریکا نیاز داریم. 
وی افزود: این مایه شرمساری است که ایالات متحده (آمریکا) امروز تنها کشور بزرگ روی کره زمین است که خدمات درمانی را برای تمام مردمش به عنوان یک «حق» تضمین نمی کند.
سندرز تأکید کرد: بله، این یک حقیقت است. اگر شما به اروپا بروید، به منطقه اسکاندیناوی بروید ... من خودم در پنجاه مایلی (مرز) کانادا زندگی می کنم ... (در آن کشورها) خدمات بهداشتی و درمانی «حقی» برای تمام مردم است. 
سندرز با تعجب پرسید: چگونه ما می توانیم راضی باشیم در حالی که بیمه درمانی برای بیست و هشت میلیون نفر در این کشور «صفر» است (هیچ نوع بیمه درمانی ندارند). وی بار دیگر پرسید: چگونه ما می توانیم راضی باشیم که حتی تعداد بیشتری از مردم (در آمریکا) بیمه درمانیِ کافی ندارند و شمار این افراد در حال گسترش است. آنان باید مقادیر زیادی از هزینه های درمانیِ شان را خودشان بپردازند (و بقیه را شرکت بیمه می پردازد) و هزینه های بیمه ی آنان (که ماهانه به شرکت های بیمه می پردازند) نیز بسیار بالا است. 
سندرز افزود: از اینرو، ما یک سامانه ی به هم خورده داریم (که درست عمل نمی کند)، ولی ما آن سامانه را تغییر خواهیم داد. این همان چیزی است که مردم آمریکا می خواهند. ما در مقابل شرکت های بیمه ی خصوصی خواهیم ایستاد. ما در برابر شرکت های تولید کننده داروها نیز خواهیم ایستاد. 
وظیفه ی (اصلی) خدمات درمانی در یک جامعه ی مردم سالار و متمدن، فراهم ساختن خدمات بهداشتی و درمانی برای تمام مردم، به صورتی مقرون به صرفه است، نه این که میلیاردها دلار سود به شرکت های تولید دارو یا شرکت های بیمه برساند یا بازخرید صد و هشتاد میلیون دلاری برای مدیر ارشد اجرایی یک شرکت تولید دارو فراهم کند. 
از همه شما تشکر می کنم. 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)