• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۴۹۱۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۷
اجتماعی

خط مدافعان حرم؛ امتداد خط رزمندگان اسلام در دروان دفاع مقدس

همایش یگان ویژه فاتحین مدافع حرم «سپاه محمد رسول الله» تهران بزرگ در سازمان بسیج دانشجوی برگزارشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این همایش نایب رئیس اول مجلس نهم در سخنانی با قدردانی از تلاشها و مجاهدتهای این یگان ویژه در دفاع از حرم اهل بیت در آن سوء مرزها گفت: امروز می توان ادامه خط اصیل رزمندگان اسلام در دروان دفاع مقدس را در عملکرد واقعی مدافعان حرم از جمله یگان ویژه فاتحین به چشم دید. 
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد استکبار جهانی مدتهای مدیدی برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی به کار برد و آنها خود معترفندکه دخالت هایشان در منطقه از جمله در عراق، سوریه، افغانستان، لبنان و یمن همه برای تحت فشار قرار دادن ایران و خاموش کردن صدای رسای انقلاب اسلامی است.
وی تاکید کرد: این فشارها امروز نتیجه عکس داده است  به گونه ای قدرت نظام اسلامی تثبیت شده است و در منطقه دست برتر را دارد حال آن که آمریکا و نوکران منطقه ای اش منزوی و شکست خورده اند.
همچنین امام جمعه مشهد نیز در سخنانی با اشاره به اینکه در برابر رفتارهای استکبار، امروز دو جریان انتظار و انظلام قرار دارند گفت: برخی از خط اصیل اسلام ناب در برابر دشمنان فاصله گرفته و مدام عقب نشینی می کنند گویا باید با ظلم و ستم دشمن کنار آمده و مدارا کنند که این جماعت خط انظلام را نشان می دهد اما  نیرو های همیشه در صحنه مقابله با استکبار از خط نورانی مکتب اهل بیت(ع) به خوبی حراست کرده و زیر بار ظلم نمی روند بلکه با آن مبارزه می کنند که این نیروها همان نیروهای انتظار هستند.
آیت الله علم الهدی خطاب به بسیجیان و رزمندگان یگان ویژه فاتحین گفت: شما به درستی در میدان عمل مسیر دفاع از اسلام ناب را ثابت کردید و اجازه ندادیدآمریکا با نیروهای شیطانی خودش به مرز های ایران اسلامی نزدیک شود بلکه با آنها در آن سوء مرزها جنگیدید و از حرم اهل بیت(ع) دفاع کردید.
وی گفت: یاران امام زمان (عج) در روز ظهور به وجود نمی آیند بلکه قبل از ظهور آماده و درصحنه هستند و خود را ثابت کردند تا در زمان ظهو ر با آمادگی کامل همراه آن حضرت با دشمنان بجنگندو اهداف عالیه آن بزرگوار را محقق کنند .
همچنین نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران نیز با تشکر از حمایت های همه جانبه جمهوری اسلامی از ملت مظلوم فلسطین گفت: واقعیت صحنه منطقه نشان می دهد که ایران  هم در برابر فشارهای آمریکا مقابله می کند و هم در دفاع از آرمان فلسطین پا فشاری می کند در حالی که  برخی کشورهای عربی دست از حمایت فلسطین کشیدند.
ابو شریف تاکید کرد: امروز برخی می خواهند به جای رژیم صهیونیستی ایران را دشمن مسلمانان نشان دهند درحالی که این یک فریبی بیش نیست زیرا ایران همیشه ثابت کرده که در کنار فلسطینیان و در مقابل رژیم صهیونیستی است.
وی گفت: برخی کشورهای عربی مدتهاست در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند و از بین رفتن فلسطین برای شان مهم نیست اما ایران در حمایت از فلسطین ثابت قدم بوده است. 
فرمانده یگان ویژه فاتحین سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ نیز با اشاره به فعالیت جریانات تروریستی در سوریه با حمایت آمریکا و برخی کشورهای منطقه ای گفت: ما هرگز اجازه بی حرمتی به حرم اهل بیت را نخواهیم داد و دراین راه همچون گذشته آماده جان فشانی دردفاع از خاندان اهل بیت از جمله حضرت زینب (س) هستیم.
سید محمود هاشمی تاکید کرد: اگر چه امروز در کنار مقاومت اسلامی در سوریه علیه ایادی و دست نشانده های آمریکا  فعالیت می کنیم اما مطمئناً روزی فلسطین را آزاد و تل آویو را فتح خواهیم کرد.
دراین مراسم همچنین سیامک خرمی ورزشکار رزمی کار کشورمان که اخیراًً در مسابقات جهانی  کیک کیت سو در کشور اکراین در مسابقات جهانی این رشته مقام قهرمانی را از آن خود  کرده و سپس پرچم یا حسین(ع) را برافراشته و لباس منقش به تصویر مقام معظم رهبری را به تن کرده بود جایزه اش را تقدیم یگان ویژه فاتحین کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)