• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۲۵۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال
ذوب آهن بهترین تیم ایرانی لیگ قهرمانان آسیاست؛

گل محمدی: برای تیم من فوتبال 100 دقیقه است

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت: برخی فکر می کنند فوتبال 90 دقیقه است ولی باید بگویم برای تیم من فوتبال 100 دقیقه است.

گل محمدی: برای تیم من فوتبال 100 دقیقه استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ یحیی گل محمدی در ارتباط با تساوی در مقابل پرسپولیس اظهار داشت: بازی از کلاس بسیار بالایی برخوردار بود و به نظر من یکی از زیباترین دیدارهای فصل را شاهد بودیم. هر دو تیم می توانستند برنده بازی باشند و شاید تساوی عادلانه بود. به لحاظ مالکیت توپ ما از پرسپولیس بهتر بودیم ولی  موقعیتهای پرسپولیس بهتر از ما بود.
وی ادامه داد: نقطه عطف و هیجان انگیز  این بازی برای ما پنالتی بود که رشید مظاهری مهار کرد. از آن پس تیم ما به بازی بازگشت و توانست مثل یک تیم حرفه ای تا پایان بازی هدفش را دنبال کند. البته ما در خط دفاع اشتباهات فردی زیادی داشتیم که براى ما قابل پیش بینى نبود و توپهای زیادی لو دادیم که این موضوع برای ما دردسر ساز شد. البته نباید از این نکته هم بگذریم که پرسپولیس در خط حمله بسیار زهردار و خطرناک است و براى هر خط دفاعى دردسرساز است.
در مجموع از اینکه توانستیم با استقامت و تلاش ستودنی بچه ها باخت را با تساوی عوض کنیم و همچنان در رده سوم جدول باقی بمانیم خرسندم؛ همچنین در مورد دیدار با پرسپولیس باید تشکر ویژه از هوادارانمان و مردم اصفهان داشته باشم که حضور پررنگی در این دیدار داشتند و نیز هواداران پرسپولیس نیز که به این بازی هیجان دادند.
گل محمدی در مورد تعویضهایش در این دیدار نیز گفت: بازیکنان تعویضى نقش بسزایى در تغییر نتیجه بازى داشتند البته تعویضهای ما همراه با ریسک هم بود ولی چاره ای جز آن نداشتیم.  بازی دو بر دو شد تا ما فراموش نکنیم نباید قبل از سوت پایانی داور از بابت برد مطمئن باشیم و خوشحالی کنیم! برخی فکر می کنند فوتبال 90 دقیقه است ولی باید بگویم برای تیم من فوتبال 100 دقیقه است.
سرمربی ذوب آهن در مورد اتفاق عجیب در رختکن ذوب آهن پس از مسابقه و افت فشار سعید آذری-مدیرعامل باشگاه ذوب آهن نیز اظهار داشت: متاسفانه پس از بازی به خاطر فشار و استرس بازی حال سعیدآذری بد شد که همگی ما از این اتفاق شوکه شدیم. خدا را شکر خطری ایشان را تهدید نکرد و طبق اخرین تماسهایی که من با خانواده ایشان داشتم وضعیت رو به بهبود است.
وی در مورد علت این اتفاق نیز گفت: پستهای مدیریت باشگاه و سرمربی گری واقعاً پر التهاب است و در دقایقی فشار روانی به حدی بالا می رود که می تواند عوارض بدی داشته باشد. فارغ از حساسیت بازی با پرسپولیس ، آذری طی مدت اخیر زحمت زیادی برای حمایت از باشگاه و تیم کشیده است و فشارهایی که در وضعیت نامناسب اقتصادی متحمل شده است واقعاً سنگین بوده است.
سرمربی ذوب آهن در ارتباط با شانس قهرمانی ذوب آهن در لیگ نیز گفت: لیگ برتر یک ماراتن است؛ ما از بچه ها نمی خواهیم قهرمان شوند ولی تا سر حد جان برای قهرمانی می جنگیم، این چیزی که ما به آن فکر می کنیم. باید هفته به هفته پیش رویم و قدر امتیازات را بدانیم تا بتوانیم در کورس قهرمانی باقی بمانیم و اگر فرصتی ایجاد شد شرایط خود را بهتر کنیم.
گل محمدی درباره دیدار با استقلال اهواز نیز گفت: از بچه ها می خواهم دیگر به دیداربا پرسپولیس فکر نکنند. ما باید خیلی سریع به لحاظ جسمی و ذهنی ریکاوری شویم و آماده دیدار سخت در اهواز شویم. امروز  ریکاوری کردیم و فردا استراحت خواهیم کرد و سپس آماده رویارویی با استقلال اهواز می شویم.
یحیی گل محمدی در پاسخ به این سوال که در آستانه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ذوب آهن تا چه حد برای این رقابتها آماده است نیز گفت: در این رقابتها هدف ما ارائه کیفیت ذوب آهن و ماجراجویی است. من این را قبلاً هم گفته ام؛ دو بازی خوب مقابل استقلال و پرسپولیس و دیدار های بعدی ما مقابل حریفان خوزستانی ما را آماده دیدار با لخویا خواهد کرد. امیدوارم که بتوانیم در لیگ قهرمانان آسیا کیفیت ذوب آهن که بهترین تیم ایرانی به لحاظ میانگین امتیاز به تعداد بازی در این مسابقات را داراست نشان دهیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه ما حدادی فر، رجب زاده و بیک زاده ای را در اختیار داریم که تجارب ارزنده بین المللی را در اختیار دارند و همچنین جوانانی در تیم ذوب آهن هستند که منتظر یک فرصت برای معرفی خود به سطح اول فوتبال باشگاهی قاره کهن می باشند.
یحیی گل محمدی در پایان گفت: نکته ای که می خواهم در پایان صحبتهای خود به آن اشاره کنم نکوهش رفتارهایی است که بعد از بازی ذوب آهن در اینستاگرام من، تبریزی و چند بازیکن دیگر تیمم رخ داده است. توهینهایی که از سوی برخی افراد صورت می گیرد واقعاً در شان یک انسان نیست و شخصیت فرد و خانواده ای که در آن رشد یافته اند را نشان می دهد؛ امیدوارم دیگر چنین رفتارهایی را شاهد نباشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)